Glázer Tímea szerint a győri polgármesterről eddig megjelent videók annak magánéletéhez tartoznak, és amíg a korrupciós dolgok ki nem derülnek, a politikának nincs dolga az üggyel.

Azután, hogy Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere elismerte, ő látható a névtelen szivárogtató által közzétett felvételeken, az Azonnali.hu megkérdezte Glázer Tímeát, Borkai Zsolt kihívóját, hogyan látja a friss fejleményeket.

Az első napok megleptek bennünket. Nőként és anyaként nekem ebben nehéz megszólalnom, hiába vagyok polgármesterjelölt. Győrnek tisztességes városvezetésre van szüksége, a hűségre és a családi szeretetre. Az eddig megjelent videók, úgy gondolom, a polgármester magánéletéhez tartoznak. Addig, amíg a korrupciós dolgok ki nem derülnek, a politikának nincs dolga vele. A többit eldönti a családja és a választópolgárok.

– mondta Borkai Zsolt kiszivárogtatott szexvideóival kapcsolatban Glázer Tímea, Győr ellenzéki polgármesterjelöltje az Azonnali.hu megkeresésére.

Fodor Rolandnak arra a felvetésére, hogy a Borkai-ügy kirobbantása mögött a Demokratikus Koalíció áll, Glázer Tímea úgy reagált:

A DK-nak sem az országos vezetői, sem a tagjai nem voltak jelen azon a hajón, tehát belső körökből felvételről van szó. Ez is bizonyítja, hogy nem mi szervezzük ezt.

Hozzátette,

nekem a polgármester nem az ellenségem, hanem az ellenfelem. Akárhány alkalommal kerestem őt a választókörzetekkel kapcsolatos választói panaszokkal vagy kérdésekkel, mindig tisztességesen és korrektül segítette a munkámat.

Arra a kérdésre, hogy a szivárogtató által belengetett korrupciós történetekről van-e esetleg valami információjuk, Glázer Tímea úgy felelt,

a földmutyiról mi is tájékoztattuk a sajtót évekkel ezelőtt. Hogy még mi derül ki, nem tudom megmondani.

Az Azonnali arról is kérdezte Glázer Tímeát, hogy mit szól ahhoz, hogy a győri jobbikos egyéni választókerületi jelöltek ma visszaléptek. 

Glázer azt mondta, a visszalépést bejelentő győri Jobbik elnökével hétfőn beszélt utoljára arról, hogy megy az ellenzék közös sajtótájékoztatójára. Éppen ezért meglepte őket a reggel közölt döntés, és rögtön gondolkodni kezdtek a megoldáson.

Azt állította, hogy meg is találták, ám, hogy mi az, arról csak a későbbiekben szeretnének beszélni.

Forrás: Azonnali, 24.hu, HVG

Címlapkép: MTI/Mónus Márton

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nem lesz itt semmi baj. Borkai továbbra is kokózhat, szexelhet a pornóipar biztosan lecsapna rá ha kicsit nagyobb lenne a farka.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
reagens
Elnézve a képét, teljesen biztos vagyok benne, hogy vele kapcsolatban nem fog szexvideó előkerülni! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Aki ilyesmit talál, az sanszos, hogy bekerül vele a Rekordok Könyvébe! :-)))))))))))))))))))))))))))))
Dr plágium
Nem lesz itt semmi baj. Borkai továbbra is kokózhat, szexelhet a pornóipar biztosan lecsapna rá ha kicsit nagyobb lenne a farka.
reagens
@Horizont: Ne hergeld magad! Persze, hogy nem számít. Lehet a hölgy ilyen bűn ronda is. Pusztán az összehasonlítás adta magát, hogy őt ilyen veszély nem fenyegeti! Róla nem fog szexvideó keringeni a neten! :-)
reagens
@Horizont: Politikai okból róla is keringene! :-)))))))))))))) Hát ezt úgy fogalmaztad meg, hogy tényleg nem tudok ellentmondani! :-))))))))) Semmi másért, de politikai okból tényleg! :-)))))))))))))))
Eriksson
Nincs semmi baj ezzel a hölgyivel. Korrekt. Csak sokan vannak körülötte.
reagens
@Horizont: Nyugodtan háborogj. Borkai lesz a polgi! Magam csak humorkodtam a hölgyön. Ránézve a hasonlat adta magát!
Nehogy már ezen felhúzd az orrod! Azt hittem, nevetsz egy jót! :-)))))))
reagens
@Horizont: Bármi lehet! Amúgy szerinted nem fog Orbán találni egy embert, akit nem tudnak kikezdeni? Ez csak idő kérdése. Borkai még egy ciklust szolgál, aztán visszavonul. Láttunk már ilyet!
Málna
@Eriksson: Pont azt akartam írni, hogy ez egy rendkívül korrekt, szimpatikus nyilatkozat volt.
csak úgy....
@Horizont: ne is erölködj a @reagens: @Shikari: tibivel! nem tehet róla,hogy nem normális és mi sem!
csak úgy....
@Málna: gondótam,hogy te sem esté messze a @Eriksson: fájától :)
az erkölcs csösz kormányotok,gratulálok ! ha márki-zay kúrt vóna félre,azt is ennyire lezserül vennétek a a keresztény katolikus demokráciában? nevetségesek vagytok...,szerintem pénzért csináltok magatokból hülyét,mert ingyen...
csak úgy....
@Málna: 17:06 és mi volt ebben a korrekt és szinpatikus? félre kúrt a pógi,föltételezhetöen a neje tudta nélkül,persze szerintem az EU sem tudta,hogy ök finanszírozzák neki a curvákat+a csólnakot.
simmering73
"Győrnek tisztességes városvezetésre van szüksége, a hűségre és a családi szeretetre. Az eddig megjelent videók, úgy gondolom, a polgármester magánéletéhez tartoznak." Egyik mondat üti a másikat. Azért nem kellett volna így alányalni ennek a trógernek.
simmering73
@Dr plágium: Hát igen. Azért ilyen kis pöccsel nem villognék a kamerák előtt.
csak úgy....
@Eriksson: oszt aztán mi a ritkaság ebben a világban ? te +a málna,kiki mem fideszesek de véresre nyalják a nyelvüket,ha egy fideszes seggröl van szó...,mert ott érdemes és jól fizet.
csak úgy....
@Eriksson: @Málna: azért várjatok csak! ti mitöl estek hasra a fére és szanaszét kukongató ,prostikat dotáló,sött! nekik uniós támogatást adó és élvezgetö lólengéses...
na eriggyetek má! ti párton kívüli vagy a világtól elrugaszkodott ,kettö oktondi pocok!?
creativehun
Persze,hogy folyamtosan a fidesz nyer..egy ilyen töketlen,inkompetens ellenzékkel nem is csoda. Egy ilyen botrány után..ha az ellenzéki lett volna...a Fidesz minden követ megmozgatna..láttunk erre számtalan opéldát még olyan esetekben is amikor a hír nem is volt igaz...és később a cikk írója pert vesztett..de az már utólag kit érdekelt. MEgy gazemberekből álló csürhével szemben nem lehet és nem is szabad sportszerűen játszani..itt a lovagiasság szabályai már rég nem érvényesek..és amíg..kedves ellenzék..Ti ilyen balfaszok vagytok,hogy még a magas labdákat sem csapjátok le..addig ne csodálkozzatok ha nem nyertek választást!
kereső
@Horizont: Lehet, hogy borkai se lett volna ilyen kapós, ha nincs az ingyen hajókázás, meg a 2x3 milla?
kereső
@kereső: Ja, és a 2x3 millla közpénzből!
szegfue
@reagens: 16:13 Tök igazad van! Novák Katalin meg egyenesen "szex-szimbólum", nem?!
csak úgy....
@Eriksson: mi a ritkaság? a potens pógármester? felölem dughatna reggeltü-estig de csak a ti pénzeteken! a magaslesek után a györi pógármester erotikus vágyait...,azért mindennek van egy határa! ne mindent az EU fizessen!
SystemError
@reagens: Ne keverjük a politikát a vágyaiddal. Neked Borkai segge jobban bejön. Viszont a hazáját megolópó és abból kurvázó, kokózó és beteg homevideót forgatő műkeresztény szerelmed nem éppen megy el politikusnak Csengettyű úr! Nézd, szerintem van az a kokó mennyiség, hogy neki már mindegy ki szopja le. Most egy darabig kurvák vagy egyáltalán nők úgy sem mehetnek a közelébe. itt a nagy alkalom, becsöngetsz hozzá, ahogy szoktál..:)))))))))
terlasz
@creativehun: A világ mely tájékán élsz, hogy ennyire kívülállónak mutatod magad?
reagens
@szegfue: Róla is nehéz lenne ilyen videót forgatni ez biztos! :-)
reagens
@SystemError: Te csak legyél kész, ha szól a berregő! :-)))))))))))))))))))))
kereső
" Az eddig megjelent videók, úgy gondolom, a polgármester magánéletéhez tartoznak."- nem kedves Timea. Egy megyei jogú város polgármesterének ezen videói- nem tartoznak a magánélethez. Már csak erkölcsi okokból sem. És azért sem, mert egyértelműen nem a saját pénzéből qurvpecérkedett az "úr", hanem "hagyta magát" korrumpálni az ügyvédje által/ meg még nem ismert szereplők által/, aki egyébként igazi jó NER -es ként kaszinó bnizniszben is utazik.
Szóval ez igy nagyon "langyoska", orbán legádázabb ellenfeleitől.
fahrenheit451
A szaremberek is tudnak jól viselkedni - időnként egy rövid ideig. De a látszat néha mindig csal.
Máshogy:
A jó emberek is elkövetnek rossz dolgokat, de attól még jók - mert a jót tartják irányadó mértéknek, és ahhoz próbálnak igazodni az élet minden területén; és természetesen őszintén(!) bánják, sajnálják a helytelen döntéseiket, tetteiket, és azok minden következményét másokra és magukra nézve.
Míg a rossz emberek is tudnak jót tenni, szépen viselkedni (szépen enni kézzel villával), de attól még rosszak - mert a szívükbe írt lelkiismeretük törvényeit elfojtva a rosszra törekednek rosszakaratúan ármánykodva, minden írt és íratlan erkölcsi, jogi szabályt megsértve, felrúgva, sárba tiporva; és természetesen teszik ezt minden időben a saját hasznukra senkivel és semmivel nem törődve.
reagens
@Horizont: Álmodozol! Miért ne lenne meg a ciklus? Le fog mondani, mert szégyenkezik? :-))))))))))))))))
Aki Én
@reagens: ...meg ilyen elképesztő korrupció sem kering róla. Te elmebeteg kretén
Aki Én
@reagens: Biztos nem szégyenkezik. MIért szégyenkezene ilyen korrupció láttán, hisz fideszgeci.
reagens
@Aki Én: Tetszik, hogy nem ellenzéki!
SystemError
@reagens: Várlak, anyádtól kérd el a kapúkódot és akkor nem kell csengetni...
reagens
@SystemError: Csrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Hallod? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
SystemError
@reagens: Szerintem a szomszéd kapúkódját adta meg, mert oda is be szokott nézni...
reagens
@SystemError: Te csak fülelj! :-)))))))))))))))))))
Csrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :-))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.