A Magyar Nemzet hangfelvételek alapján ír a XIX. kerületet behálózó állítólagos polipról. A polgármester, Gajda Péter az Indexnek azt mondta, nem tud olyan ügyekről, amik a felvételeken szerepelnek, "fake news" az ügy.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Budapesttel van legnagyobb bajban a “vezénylő tábornok”, mert Karácsony Gergely behozta Tarlóst, és mivel ő van emelkedőben, a hátralevő néhány napban akár le is körözheti. Most kell a Fidesznek még bedobnia valamit, hogy ezt megakadályozza, és ha Karácsony Gergelynek lesz még néhány ütős, bátor és megjegyezhető, bátorító mondata, papíron akár nyerhet is. Budapest ezzel az ellenállás fészke lehetne, ha ezt Orbán hagyja. Ez utóbbi nagy kérdés, mert Orbánnak fontos a főváros. Nemcsak presztizskérdés, de illiberális rendszerének fontos szereplője és helyszíne Budapest. Ha kialakul egy Budapest-NER ellentétpár, az megbonthatja a centrális erőteret."
nepszava.us/orban-nagy-gyozelme-budapest-eleshet/
Béla333
Itt csak a botrány létezik, de felelőse, elkövetője és pláne következménye az elmúlt napok botrányainak nincs.
Egyik oldalon sem!
tudode
Szokásrendszer választások előtt, a karaktergyílkolás, és nem a rátermettség, a tudás a mérce!
.
Emiatt rongálhatják évtizedek óta a bársony foteleket azok is, akik még portaszolgálatra is alkalmatlanok lennének!
.
Undorító!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.