A Fidesz alelnöke ugyan nem tartja helyesnek, amit a győri polgármester cselekedett, de nem hiszi, hogy az ügy miatt ki kellene zárni őt a Fideszből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Teljesen véletlenül rálapoztam a Propellerre. Mindig a Hír tv-t nézem. Ott egy rohadt szó nem esik Borkairól. Az a szemét ellenzék keveri. Ott csak budaörs az ügy. Ott a polgi a saját pénzén dugott, és nem a haverok magángépén repült. Mert azért egy ilyen út nem 2 forint. Ez olyan összeférhetetlenség féle. Szerintem. Mert az ügyvéd haverok rajta keresztül juthatnak "üzlethez". Hiszen a területrendezés végül is a polgármesterhez is köthető. Ha jól tudom.
advocat
Katalin! Ifjú vagy. Nem hallhattál a Profumo ügyről. Mert ott egy brit miniszter dugott - saját zsebből fizetve - egy rosszlánynak. Lemondott! Ilyen egyszerű, kulturált országokban. És ez ott nem magánügy! Mert ez Európa, jobbik fele.
csak úgy....
kati-kati..., te a nemzett csaló gánya...
nevemnick
Igaza van abban, hogy ,,...nem viselkedett példaértékűen."
Ernyedt ,,Emerge de Luxe"-t kellett volna viselnie a Gazsin, akkor mostanra már terhesgondozásra járhatna a ,,paciens", és jó esetben ötös ikrekkel szaporodna az ország népessége.

:D
Aki Én
Igaza van. Ha mindenkit kizárna a fidesz, aki korrupciós ügybe keveredik, megszűnnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.