A Fidesz alelnöke szerint ettől függetlenül nem szabad kizárni Borkait a pártból.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Katika! Bizony így viselkedik egy keresztény, magyar, stb. polgármester! Nektek már semmi nem árt? Ennek tizedéért jobb helyeken már visszavonulnak. Csak megemlítem, hogy annak idején - vagy 55 éve - egy brit miniszter rögtön lemondott. A Profumo esetre gondoltam. Jó ő nem Fideszes volt. Ott szigorúbbak az elvárások!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Katika! Bizony így viselkedik egy keresztény, magyar, stb. polgármester! Nektek már semmi nem árt? Ennek tizedéért jobb helyeken már visszavonulnak. Csak megemlítem, hogy annak idején - vagy 55 éve - egy brit miniszter rögtön lemondott. A Profumo esetre gondoltam. Jó ő nem Fideszes volt. Ott szigorúbbak az elvárások!
Nessy
Akkor tessenek ilyen megbocsátóak lenni másokkal szemben is! Ha ellenzéki, akkor is!
kissé felnőttem
Ettől függetlenül ? Novák röhög a vagbelem is. korvinláncra vagy tisztikeresztre nem jelölitek?
hát jogállamban vagyunk igaz .
Józsipapa
vannak akik elbotlanak - és vannak akik rögtön letérdelnek ( mint Borkai a pamlagon )
a keresztény szabadság szellemében...
fideSS 11. parancsolata...
Nyírfa
Baló György egy késő esti adásában láttam, hallgattam meg először - és utoljára. Vitaműsor lévén, össze volt ültetve néhány emberrel, amely állapot nem tett jót az imázsának. Arrogánsan, ellentmondást nem tűrően próbálta kinyilatkoztatni a kormány álláspontját, a vitapartnerei meglátására, érveire nem reagált , nem is volt kíváncsi, a kioktatás női fenegyerekeként viselkedett. Baló igyekezett megértetni vele, hogy ez itt és most vita, de nem vártam ki a végét, lefekvés előtt az ilyen attitűdök egészségtelenek.
A fidesz nagy tehetséggel szedi össze a kulturálatlan, agresszív, értelemmel nem kitüntetett embereket.
Yoda69
Miert kene kizarni? Jol illeszkedik a sorba: novero alkoholista, kabszeres kurvapecer, naci fajgyulolo, kommunista besugo berenc stb stb stb.
Idilli model a fideSS csaladkozpontu kereszteny elmeletere.
advocat
@Nyírfa: Csak azt tudja amit bemagoltattak. Ennyire futja, erre viszont nagyon alkalmas.
nezelodo
Aki beáll ebbe a csapatba, ízlelgesse a régi közmondást, mert előbb utóbb megtapasztalja: Aki a korpa közé keveredik ne csodálkozzon ha megeszik a disznók.
Kár ezért az egykor kiváló sportemberért, hogy ilyenné tette a pártja, és nincs egyedül. Mert közülük nagyon sokan azt gondolják, hogy még ezt is megtehetik.
simmering73
Nem bizony. Elvégre semmi rosszat nem csinált. Csak lopott, csalt, hazudott, kurvázott. Egy ízig vérig fideszes patkány.
Nyírfa
@advocat: Furcsa, nagyon, amikor valakinek ennyire nincs önkritikája, kételyei, kérdései, ez utóbbiak legfeljebb az anyagiakra vonatkozóan.
Nyírfa
@RonaGyuri: Felvételre keresünk a nőiesség, az odaadás, a gyengédség , az empátia, a belátás, a rálátás minden elemét nélkülöző személyiséggel hölgyeket kormányzati szerepkörre. Jelige: gyermekszobával rendelkezők hátrányban. :)
Béla333
Nem azzal van a baj, hogy orgián vett részt! Azt majd beszélje meg a családjával. A gond, sőt a bűn ott van, hogy maffiaszerüen lopták a közpénzt!
Na ez az, amit nem szabad és nem lehet megbocsájtani!
Nyírfa
@nezelodo: Van ám egy olyan közmondás is, hogy könnyű Katát táncba vinni...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.