Voltak olyan napok, amikor Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos abban sem voltak biztosak, hogy egyáltalán lesz holnap, olyan rossz állapotban volt az egykori világklasszis futballista.

Az utolsó tíz évünk rettentően nehéz volt, a férjem betegsége mindkettőnket nagyon megviselt

– mondta a Borsnak a Kossuth-díjas színésznő, aki szerint sokszor voltak úgy, hogy nem tudták mit hoz holnap.

A műtétek sorozata és az azt követő terápiás kezelés nagyon megviselte férjét, és mindkettőjüktől érzelmileg és anyagilag is nagy áldozatot követeltek, de a család gondolkodás nélkül meghozta az áldozatot a gyógyulás érdekében. Az utóbbi hónapokat a volt válogatott labdarúgó már családja körében tölthette.

A színésznő azt is elmondta, hogy a boldogságuk záloga második kisunokájuk, aki a nagymama szerint elképesztően szórakoztató személyiség.

Címlapkép: Instagram/hotmagazin

(borsonline.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
ne már Ildikó férje???
Szűcs Lajos (Apatin, 1943. december 10. –) magyar olimpiai bajnok labdarúgó, balfedezet, beállós, középpályás. Az év labdarúgója: 1968, 1971. Egyszeres világválogatott 1968-ban.
jesz
Ak2ármennyi díjat, kitüntetést kapott, az unokájával(és a menyével)vívott érthetelen harca lenullázta a tiszteletre méltó múltját. Hiába emlegeti "Lajosomat", nem tud a focileganda dicsőségével takarózni...

Már túl sok, ami róla megjelnik...észre kellene vennie, hogy egyre jobban mattul az a bizonyos dicsfény, és hát...a fiatalsága...
A tisztelői hiába csak a szépre akarnak emlékezni(én is), amikor megjelenik egy panaszkodó cikkben a mostani fényképe, amint a bíróságon épp szomrú arcra veszi a figurát, bizony megretten a gyanútlan olvasó..
papa.49
@jesz: Sajnos igazad van, lenullázta magát nálam is ..
cirip
A címbe nem fért bele Szűcs Lajos neve?!!!
simmering73
Drága jó Lajosom, jobbulást. Aki ennyi időt kibírt a hárpia mellett, az felgyógyul minden betegségből. A kisunokára ne legyen gondod, a nagyi majd elmarja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.