A Spiegel információi szerint az Európai Unió közös állásfoglalásban akarta figyelmeztetni Törökországot a Szíria északi részén, a kurdok ellen indított hadművelet veszélyeire, de a közös kiállásból nem lett semmi, mert Magyarország megvétózta a szövegtervet. A lapnak ezt több ország diplomatája is megerősítette. A Spiegel úgy tudja, a közös állásfoglalást 27 ország támogatta, egyedül a magyar fél vétózott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Orbán védi a "barátját"! Lehet, hogy Putyin javaslatára??
Ordítanak a migráció ellen, de támogatják a népirtást! Minden intézkedést megvétóz O.V. ami csökkentené a háborúkat, és annak következtében meginduló menekülést!
És ezek után elvonul a keresztény demokrata konferenciára, ahol majd előadja keresztény gyökereket, a kereszténység védelmét, és a keresztény szabadság c. életfelfogást! Ő, aki se nem demokrata, se nem keresztény!
Béla333
Ennek a bandának van többmilliós tábora? Tényleg reménytelen egy ilyen ország!
nezelodo
Ja, mert a Dakota így védi a török "kereszténységet" . Amikor Ukrajna NATO előcsatlakozását vétózta meg a zselés, akkor meg Putinka parancsát teljesítették, és azóta is magyarázkodnak miatta, de rájuk égett Európában az ügy.
papa.49
Büszke lehetsz magadra csutitakony !!!
Béla333
"A törökök kirángatták autójából az egyik kurd párt női vezetőjét és agyonlőtték"
index.hu/kulfold/2019/10/13/szirai_kurd_gyilkossag_usa/

Ezt a török "hadműveletet" pártolja a Fidesz/Szíjjártó! Mocskok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.