Az éjjel frissült a szivárogtató blogja, legújabb posztjában a Maldív-szigetekről írt.

A Fideszben az a hír járja, hogy nem az azokat kiszivárogtató „ügyvéd”, hanem a hajón tartózkodó egyik nő készítette a felvételeket Borkai Zsolt győri polgármesterről és barátairól szex közben.

Ez most igazolódni látszik a 444.hu szerint:

miután a Pornhub, ahova először feltöltötték, törölte a videókat, a szivárogtató egy másik pornóoldalra újra feltöltötte azokat. Illetve nem teljesen ugyanazokat, a most feltöltött, máshogy vágott verzióban két képkockán is bevillan egy női kéz:

Kiderül, hogy ki vette fel Borkai orgiáját?

A felvételek alapján úgy tűnik, hogy a végtag a kamerát tartó testhez tartozik, vagyis ez alapján igaz lehet a fideszes körökben terjedő pletyka.

Közben az éjjel frissült a szivárogtató blogja, legújabb posztjában a Maldív-szigetekről ír, ahova Borkai a szivárogtató állítása szerint

évek óta minden december végén három hétre elutazik családjával és baráti üzletfeleivel. Mint írja, állítását bizonyítja, hogy Borkai az elmúlt évekig tanárként dolgozó neje rendszerint szabadságon is volt január elején.

A szivárogtató szerint a Maldív-szigeteki utazások nem csupán a kikapcsolódásról szóltak.

Címlapkép: Pixabay

(444.hu)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Lehet, hogy az asszony.
Kizárt dolog, hogy a fideszben ne tudnák ki videózott. Nyilván beszéltek már Borkaival és minden, az üggyel kapcsolatos részletet megbeszéltek, hogy feltudjanak készülni a várható eseményekre. Az nem lehet kérdés fideszen belül, hogy ki videózott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Lehet, hogy az asszony.
Kizárt dolog, hogy a fideszben ne tudnák ki videózott. Nyilván beszéltek már Borkaival és minden, az üggyel kapcsolatos részletet megbeszéltek, hogy feltudjanak készülni a várható eseményekre. Az nem lehet kérdés fideszen belül, hogy ki videózott.
Jozefina
Ha a nejével együtt van, akkor anyuci is kicsit perverz lehet, vagy unja már a pasit és jól esik neki egy kis nasi!!! Ezzel nem is lenne baj, ha mindezt nem közpénzből, a győriek megkárosításával tennék!!! De valószínűleg ezeket a kiruccanásokat, orgiákat lopott pénzből finanszírozhatták!!! A másik nagy baj, hogy a "független" ügyészség, rendőrség miért nem lép alcióba??? Esetleg ők is érintettek lehetnének???
tulipan
Na, ez érdekes, mert akkor ezen a felvételen egy összeszokott haveri kör látszik!!! Am az jelenti, hogy máskor is készülhetett hasonló!!!
Eriksson
@Jozefina: Mindig azok nyála csorog legintenzívebben, akik elérhetetlen távolságra vannak a húsosfazéktól.
tulipan
@durbincs: Irígyled, ugyi, te Ploesti bányás, perverz narancsos seggynaló Félfarok??
Yoda69
Okos volt a csajszi aki felvette a politikus urat amint hatulrol kurja a kurvat. Gondolom nagyot kaszalt ezzel a felvetellel. Remelem elvezni is tudja, ha meg el egyaltalan.
tulipan
@durbincs: Nagyon irígyled, ugyi, te Ploesti bányás, jócskán perverz, narancsos seggnyaldosó Félfarok??
Aki Én
@Eriksson: Úgy, egyébként van véleményed erről az elképesztő korrupciós történetről is?
nemkati
Borkainé Havassy Myrtill A Győri Gárdonyi Géza Általános Iskola tornatanára. Gondolom, ha mostanában bemegy az órára, hangos röhögés fogadja. :DDD
Pláne ha ő készítette a videót.
Eriksson
@Aki Én: Nekem mindenről van véleményem. Még rólad is.
Nessy
@Horizont: Jól látod! Ha ellopják a fél országot, ha zsarolnak, ha ott ártanak, ahol tudnak, az a kutyát sem érdekli pár emberen kívűl. De egy - két szex videó mindent visz! Igy járnak, akik elfelejtik, hogy a XXI. században élünk, az internet korában!
Aki Én
@nemkati: ,,Tanárnő, lehetne ma egy kis nyújtó...?"
Aki Én
@Eriksson: ...csak ezért kérdezem, mert mint mindig, most sem a lényegről beszélsz. Valahogy a fideszes korrupció nem üti át az ingerküszöböd. Lehet, hogy tényleg te vagy az avatarodon?
tulipan
@Aki Én: Jesszusom! Szerinted a fentiekből nem világos, mi lehet, a narancsnyik"VÉLEMÉNYE"? hahíahaha :D
Eriksson
@Aki Én: Kiscsillag! Korrupció mindig volt, van, lesz . Csak annak üti a szemét, aki kimarad belőle
nemkati
@Eriksson: És? Akkor elmondod, mi a véleményed Borkairól és az egész történetről? Ha másképp nem megy, próbáld meg úgy, hogy mi lenne a véleményed, ha ez egy ellenzéki polgármesterről szólna.
nemkati
@Eriksson: Tehát a te szemedet nem "üti"? Értem.
Aki Én
@Eriksson: Ilyen kis szösszeneteknél látszik kristály tisztán, hogy mennyire buta, szellemi mélyszegény a fideszes. Nem tudom miért erőlteted ezt itt...
nemkati
@Horizont: Akár ő csinálta, akár nem, ezek után hogy megy be az iskolába? Vagy ő is szabira ment? Meddig? És Borkai meddig lesz szabin? Hogy fog visszamenni dolgozni? Vagy már megszedte magát és elvonul végleg a Maldív szigetekre? Még ha a hülye győriek (nem a győriek, hanem csak a hülye győriek) megint megválasztják? És a fiacskája továbbra is kapja az ingyen milliókat? A lánya büszkén megy az éttermébe? Nem tudom, hogy képzeljem el ezeket a dolgokat.
Eriksson
@nemkati: Nem mondom el, mert nem releváns. Észrevehetted volna, hogy ellenzéki polgármesterről sem mondtam véleményt. Így korrekt. Nem?
nemkati
@Aki Én: Beletörődött, hogy korrupció mindig volt, van, és lesz. Én nem törődök bele. Pláne ha a mértéke már olyan magaslatokba emelkedik, mint a Fidesznél.
Aki Én
@nemkati: ...nem törődött bele, csak ezt nem tudja a helyén kezelni, mert nem egy okos ember. A fideszes balhékat már-már elmebeteg módon, magukat lejáratva védik. Ez így totál beteg dolog, súlyos személyiségzavar lehet az oka.
Eriksson
@nemkati: Nem törődsz bele? Hát ne is. Főleg, ha azt sem tudod, mi az a valódi korrupció.
Eriksson
@Horizont: Ki beszél itt Karácsonyról?
nemkati
@Eriksson: Az a valódi korrupció, amit a Fidesz művel 9 vagy még több éve. A többiek csak mímelik.
Na meg hogy polgármesterekről nem mondasz véleményt. Szedjél Cavintont, romlik a memóriád. Szelektív Cavintont. Mert csak az ellenzékiekről írt véleményedet felejted el.
Eriksson
@nemkati: Na jó, ezt most fejezzük be.
nemkati
@Eriksson: Ki beszél Karácsonyról? Hát Horizont, nem látod? :)

Juteszembe, nagyon tetszett amit Hajós mondott aaz előrehozott Andrássy úti ünnepi díszítésről. Meg egy hozzá fűzött komment: legyen idén előbb a Karácsony! Írjuk át a Gergely-naptárt! :DDDD
nemkati
@Eriksson: Én majd akkor fejezem be, amikor ÉN akarom!
advocat
Ez is lehet. És az "ördög ügyvédje" csak kommentátor, és ő adagolja a sztorit is. Ügyes. Egyébként nem mindegy, hogy ki vette fel?
tudode
Mennyivel ártalmatlanabb a társadalomra egy szoknya pecér, mint egy hazaáruló teszi fel a kérdést egy fideszes
.
---- Egy debreceni fideszes képviselő Borkairól: „Kurvapecér? Hát igen. De nem hazaáruló!”
.
444.hu/2019/10/09/egy-debreceni-fideszes-kepviselo-borkairol-kurvapecer-hat-igen-de-nem-hazaarulo
.
És a gazság szolgáltatás 10. éve felszívódott!!!

.
A cikkhez annyit:
.
Rövid az élet, hosszú a sír mindenki. akinek van hol, van mivel, van kivel örömködjön amennyit bír!!!.
nemkati
@advocat: Majdnem mindegy. Mivel egy biztos, hogy nem rejtett kamerával vették fel. Olyan vette fel, akit minden szereplő látott, megbíztak benne, sőt, szélesen vigyorogtak, még akkor is, ha alaposan be voltak már állva és elvesztettek minden kontrollt. És ez a lényeg! Ez 0rbán mocskos NER-je. Elhitték és elhitették a híveikkel is, hogy ők bármit megtehetnek. És meg is tesznek. Fel se merül bennük, hogy valamelyiküknél egyszercsak betelik a pohár, hogy lehet köztük olyan is, akinek a gyomra egy határon túl már nem veszi be a mocskot és a gazemberséget.
Aki Én
Szabolcs Karakay a fészbuk napi esze!

,,Kispesti ellenzékről! miért halgattok, ja,hogy az nem érdekes?"

Azért kedves szerény képességű felebarátom, mert ez a cikk nem arról szól.
A kispesti üggyel is foglalkozni kell, annak ellenére, hogy a fideszes balhé(k)hoz képest jelentéktelen. Ez persze nem azt jelenti, hogy ha bizonyságot nyer, akkor ne legyen következménye. Ezt mondja a pártja is.
Itt te vagy az,akinek nem érdekes egy elképesztő korrupciós botrány, aki nem erről akar párbeszédet.
reagens
A kispesti ellenzék nem érdekes! Ők puhapöcsűek! :-)))))))))))))))))))))
Eladott Ország
@reagens: Még jó hogy te ilyen nagy pöcsökre cuppantasz! Ez már nem kispesti, hanem nagypesti.
szextarskereso.info/tmp/amator52996085.jpg
Sámannus
Jellemző a fütyiszre, hogy Taplósy Pityu is az orgiát fogta be mentőernyőnek, hogy ő milyen puritán, és aszkéta típus. Jó neki a ruszki metró légkondi nélkül. Ja azt mi szívjuk meg bocsi Pityu, te csak egy eltévedt lófasz vagy a kupiban ahol korteskedsz.
teuton
@Horizont: Dehogy! A reagens egy kamureges troll, ismerösök, kep es adatok nelkül! Volt neki mar több neve.
simmering73
@reagens: Mi bajod van a kispesti ellenzékkel te faszfej? Bő nyállal leszopatták a fideszes seggfejt.
reagens
@simmering73: Olyan nyomi senkik mint te.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.