A névtelen blog szerzője új anyaggal állt elő, ebben folytatja a történetét. A névtelen blog szerzője új anyaggal állt elő, ebben folytatja a történetét. Tegnap a hvg.hu is megírta, hogyan kapcsolódott ki Borkai Zsolt két és fél éve a Maldív-szigeteken. Most, a magát az ördög ügyvédjének nevező blogszerző legújabb bejegyzésében azt állítja, hogy a győri polgármester nemcsak búvárkodni járt a népszerű turistaközpontba, hanem ott tárolták a korrupcióból szerzett pénzüket is. Mint írta, „legalább két bankban tartja Borkai a korrupcióból származó vagyonát, és ott van még annak az offshore cégnek is a bankszámlája, amivel a győri földügyletet varázsolták meg”. Ezeket az ügyeket állítása szerint nem ő intézte, hanem az a Rákosfalvy Zoltán ügyvéd, aki az úgynevezett Audi-földek eladása körül is feltűnt A blogbejegyzés szerint Borkaiék első útja mindig a bankokhoz vezetett, majd „hidroplánt béreltek, és azzal repkedtek a szigetek között”. A szerző pikírten megjegyzi, hogy mivel a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Remélem, hogy az emberek végre észbekapnak, és az egész mocsok ráég a fideszre, mert borki este nem egyedi, hanem a fidesz maga!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.