Több hivatalos dokumentumot is leadtak az elmúlt időszakban a cégbíróságra, amelyek közelebb visznek ahhoz, kié lesz a néhai Andy Vajna vagyona. Mivel eltűnt az eredeti végrendelet, így az örökös: Vajna Tímea.

Vajna-hagyaték: eltűnt a 2018. márciusi végrendelet, Vajna Tímeáé a több tucat milliárdos vagyon

A közjegyző az örökhagyó hagyatékát öröklés jogcímén, az (sic) törvényes öröklés rendje szerint teljes hatállyal átadja:

1/1-ed arányban Vajna Tímea az örökhagyó házastársa részére.

Ez az egyik legfontosabb mondat azokban a dokumentumokban, amelyeket az elmúlt időszakban adtak le a cégbíróságra, és amelyben a Vajna-hagyatékról van szó. Az AV Perfect nevű cég iratait böngésztük, így bukkant a hvg.hu munkatárs az iratra.

A dokumentumból kiderül, hogy bár Vajna 2018. március 7-én végrendeletet írt, annak eredeti példánya “nem volt fellelhető”, a hagyatéki tárgyaláson eredeti példány nem került bemutatásra, a felek a hagyatéki tárgyaláson nem rekonstruálták a végrendeletet, ezért azt a közjegyző a hagyatéki eljárás során figyelembe venni nem tudta.

Hagyatéki vagyonként az AV Perfect nevű céget határozzák meg, amelynek értéke 123 millió 376 ezer dollár (mai árfolyamon 37,3 milliárd forint). A többi hagyatéki vagyonhoz nincs érték írva. Ezek többek között a következők:

az AV Holdings nevű cég

egy Bentley

három bankszámla

egy 1994-ben létrejött produceri szerződésből származó díjazás

műkincsek.

További részletek itt.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Legalább tud venni magának egy normális zabos tarisznyát,,, Egyébként qrvára leszarom,hogy mit örökölt ez a lófejű pina...oszt jó napot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Akkor most végre tobzódhat timike a maga kedvére!!!
Pálinkafőző Rézüst
Mégiscsak okos a luvnya... :))) Ügyvédnél letétben elhelyezett végrendeletet eltüntetni...nem semmi!! :)))))
Clavigo
Legalább tud venni magának egy normális zabos tarisznyát,,, Egyébként qrvára leszarom,hogy mit örökölt ez a lófejű pina...oszt jó napot.
SystemError
Mit gondoltok, hogy az őszinte szerelem nem "szerződéses" volt. Ha Andy papa olyanra is hagyott volna valamit, aki nem a köz kurvája, akkor arra a fidess-nek nem sok ráhatása lenne. Így viszont...:)
papa.49
@SystemError: Erre gondoltam én is lehet, hogy lesz aki megtámadja az osztozkodást !!!
advocat
A végrendelet készítője bármikor megsemmisítheti a végrendeletet. A letétbe helyezett is visszakérhető. A sorsa ügyvédi titok! Egyébként az ügyvéd által készített végrendelet az ügyvédi kamaránál letétbe helyezhető. Csak 10.000.- ft a díja. Ebbe meg beleférne.
solidedge
A rongyos pár milliárdos vagyon nem kárpótolja Timi azon nagy fájdalmát hogy Adonisz megjelenésű férje akibe halálosan szerelmes volt már nincs az élők sorában.
Yoda69
Ha eltunt a vegrendelet, akkor az nem volt szabalyos vegrendelet, amit kozjegyzonel hitelesitenek. Az ugyanis nem tud eltunni.
SystemError
@Yoda69: Az EU-s pénzek vizsgálata előtt is eltűnt az egész adatbázis, mint ha ilyen rendszerek nem három környezetben futnának(éles, demó, stb) és még azokról is lenne külön backup...

Ócska tolvaj módszerek ezek!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.