Gyanús lett egy autó a rendőröknek, meg akarták állítani, de az elhajtott előlük egy földútra. Innen kezdődött a hajsza.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai egy gyanús járműre lettek figyelmesek a 8-as számú főúton, Tüskevár belterületén 2019. október 10-én 10 óra 20 perc körül. A rendőrök a Peugeot után mentek, majd mikor utolérték, a megkülönböztető fény- és hangjelzéssel a gépkocsi sofőrjét megállásra szólították fel.

Ajkai rendőrök fogtak embercsempészeket és illegális határátlépőket Tüskevár közelében

Fotó: police.hu

Ekkor a járművezető gázt adott, és egy földútra hajtva megpróbált elmenekülni a járőrök elől. A menekülő autó nem sokkal később defektet kapott, majd a sofőr, valamint a gépkocsiban tartózkodó négy utas az út melletti fás-bokros területre szaladt.

A rendőrök nyomkövető kutyákkal terepkutatást végeztek, és másfél óra múlva az erdősáv szélén megtalálták a Peugeot utasait, négy török állampolgárságú személyt, akik az elsődleges adatok szerint illegálisan jutottak Magyarország területére.

A további adatgyűjtés eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a járművezetőt egy társa is segítette egy másik autóval. Néhány óra múlva a járőrök az elkövetőket a 8-as számú főúton, Herend külterületén fogták el.

A négy külföldit és a két sofőrt előállították a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd a nyomozók a 40 éves és 46 éves bajai férfit – őrizetbe vételük mellett – embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően intézkedtek a négy török személy ideiglenes biztonsági határzárhoz való visszakíséréséről."

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Elfeledték a ,,hozzájárulást,, befizetni ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
,,...négy török állampolgárságú személyt, akik az elsődleges adatok szerint illegálisan jutottak Magyarország területére."

...és majd a főnökök főnöke mély tisztelettel, a mi adónkból magánrepülőn hazaszállítja őket, egy kis erdogáni buksisimogatás végett...

Na ugye...
durbincs
@papa.49: @nevemnick: @simmering73: csak pont mint maguk -anno ?
simmering73
@durbincs: Hogy kerültél ide, te anyabaszó?
durbincs
@papa.49: @nevemnick: @simmering73: csak pont mint maguk -anno ? valja be @simmering73: Bezzeg - TAhó ?
szopott maga akkor rendesen - anno a fuvarért ?
papa.49
@simmering73: Ne szólj hozzá attól még jobban berág ))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok