A mohácsiak így csak a szocialista jelöltre szavazhatnak az amúgy fideszes városban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@division: de,ha nem böcsületesek,akkor minek alpján ítélsz te,vagy egy másik pógár?
pénzért,krumpliér,elönyökér? -az kb. ugyanannyira böcstelen..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
reagens
Úgy tűnik, hogy a mohácsi polgármester nem fogja kitölteni az idejét! :-)))))))))))))
silber13
Már miért kellett volna visszalépnie?? Hogy azonnal beültessenek egy fitymaszos nullát??
Eriksson
Lehetne sportszerűbb a szoci jelölt. Milyen verseny az, ahol csak egy induló van?
reagens
@Eriksson: Lényegében mindegy. Az alakuló ülést követően a képviselők kezdeményezni fogják az önkormányzat feloszlatását. Új polgi és új képviselő választás. Na akkor ugráljon a szoclib jelölt! :-))))))))))))))))
Szinte érzem, hogy ezt fogják tenni! :-))))))))))))))
görbetükör
@Eriksson: @reagens: Lesz dádá a kedves vezértől, ha ezt nem oldják meg gyorsan! De bízhattok benne, senki nem rúg labdába, amíg ő van a bakon!
Érdekes módon, amíg diktátor van hatalmon, mindig a többség akaratát tudja érvényesíteni. Hogy miért buknak mégis? Talán Soros felmenői is ügyködtek már a történelem folyamán... :D
Eriksson
@reagens: Szoci részről kérhetnének időközit, s akkor az arcuk is megmaradna. Az egy fair play hozzáállás lenne, és kimaradnának egy csúfos bukásból.
Eriksson
@görbetükör: Nincs mód megoldani a helyzetet, mert a másik jelölt pont azon a napon halt meg, amikor lezárták az indulók névsorát.
Amúgy meg viccelődj kedvedre, hátha értékeli valaki.
Clavigo
@reagens: Téged ki kérdezett,,,anyád majma ?
görbetükör
@Eriksson: Keserű irónia, mert a diktatúra nem enged mást. :(
reagens
@Eriksson: Ezeket csak a hatalom érdekli! Görcsösen ragaszkodnak hozzá és úgy kell őket kirugdosni onnan!
Eriksson
@azösszeskibanévfoglalt: Milyen hely? Kilencszáz polgijelölt halt meg közvetlen választás előtt?
Aki Én
@reagens: @Eriksson: Egy élmény titeket a becsületről, meg a hatalommegszerzésről hallgatni :)

,,Uszítás a másképp gondolkodók ellen. Uszítás az ellenzéki szereplők ellen, a hajléktalanok ellen, a szegények ellen, a tudósok ellen, bárki ellen, aki nem Orbánék mértéktelen lopásait szolgálja.

Szörnyen veszélyes, a társadalmat szétziláló eszköz ez. Egy olyan miniszterelnök soha nem élne ilyen módszerekkel, aki az ország, a magyarok érdekeit tartja szem előtt.

De Orbán Viktort csak saját hatalmának megtartása és kiterjesztése érdekli."

ezalenyeg.hu/kozugy/megint-szintet-lepett-a-fideszes-gyuloletkampany-677
Eriksson
@Aki Én: Nem lehetne é ezt a cikket valami más címszó alá tenni? Ez most a mohácsi szoci jelölt jellemtelenségéről szól. Persze az is lehet, hogy muszáj neki, köti a párthűség. Ha lemondana, kirúgnák.
Aki Én
@Eriksson: Az is lehet. Minden esetre mulatságos, mikor fideszesként a becsületről papoltok :)
silber13
@Eriksson: Gondolod, fordított helyzetben a fidesz visszalépett volna?:-)))
Eriksson
@Aki Én: Neked milyen fogalmaid vannak a becsületről?
Eriksson
@silber13: Fogalmam sincs. Nem tudok a fejükkel gondolkodni, de ugyanaz a véleményem, bárkiről is van szó.
Minden versenyhez minimum két induló kell.
reagens
@Eriksson: Ha lemondana és becsületes lenne nem lehetne szoci.
silber13
@reagens: Kéretik nem hülyéskedn! Gondolod, ha fordított lenne az ábra, a fidesz lemondaná a résszvételt? Egy frászt! " Perseape accidit ut utilitas cum honestate certet." Értve?
division
@Aki Én: Az is mulatságos, hogy ilyen esetben nálad sem számít a becsület, csak mert a szocialista képviselő az aki maradt egyedüli indulóként. Ha a szoci képviselő halt volna meg, ezerrel nyomnátok milyen szemét is a Fideszes polgármesterjelölt mivel nem lép vissza. Ez így marad amíg világ a világ:-)
Aki Én
@division: Nem egészen. Én egymás mellé teszem a fideszes disznóságokat és az ellenzéki disznóságokat. Sajnos nincs idő a fideszes disznóságokhoz képest piti ügyekre.
Egyébként a fidesz ne beszéljen becsületről, korrektségről. Még ha te nem is érted ezt.
Aki Én
A fidesz országlása mellett ez nem tűnik inkorrektnek. Egy valódi, demokratikus jogállamban, ahol a törvényhozó hatalom legalább a saját törvényeit betartja, nincs színültig tele elképesztő korrupciós ügyekkel, többször rajtakapott választási csalásokkal, ott ez nem is fordulna elő.
Érdekes (igazából nem az), hogy ez a fideszeseknél kiveri a biztosítékot, de az, hogy mondjuk a közröhely tv csak a fidesz propagandát nyomja, hogy a fidesznek korlátlan közpénz áll rendelkezésre a kampányban, az belefér. Érdekes értékrend, már megint.
division
@Aki Én: Szerintem meg egyik párt se hangoztassa azt hogy ők milyen becsületesek, még ha te nem is érted ezt:-)
csak úgy....
@division: de,ha nem böcsületesek,akkor minek alpján ítélsz te,vagy egy másik pógár?
pénzért,krumpliér,elönyökér? -az kb. ugyanannyira böcstelen..
division
@csak úgy...: Én csak azt mondtam mindegyik egyforma, kutyából nem lesz szalonna.
Aki Én
@division: ...de ha mindegyik egyforma, akkor talán nevezzük nevén a komoly bűnelkövetőket is, még ha az az ostoba vak hitünknek kedves
namihami
@Eriksson: Olyan, mint a Fidesz választása az Orbánnal. Ott is egymást érték az aspiránsok, ugye?
nevemnick
Hasonló helyzet volt nálunk 2010-ben, csak éppen fordítva.
A fideszes polgi röhögve elfoglalta a polgármesteri széket, viszont 2014-ben a civilek nyerték a választást, igaz, hogy az öt évből hármat azon dolgoztak, hogy a szekrényből kihulló csontvázak mellett, az ,,ajándékul kapott", közel hatszáz milleres hiányt célirányú pályázatokkal ledolgozzák. Az előző polgi és társai jelenleg is a ,,járkálási bíróság" meghívásos, összevont piknikjeit látogatják...
Sámannus
Szopóágon a fütyisz ez a rendszer egyik csapdája Lehet sipítani a baj nem csak a haláleset, hanem a politikai leszámolás egyik hátulütője lett a nertársak rendszere. Addig harcoltak Kisgazdák, demokraták, és antidemokraták, míg elfogyott a választási platform. Jóccakát van eftársak. Lesz élet szarbányay után is
namihami
@Eriksson: 13.27-kor volt egy észrevételed a visszalépéssel kapcsolatban. (Egy aspiráns esetén nem fair a verseny. ) Hát erre a tömeges, Orbán elleni jelentkezésre próbáltam célozni. Vagy nála ez nem számít? Ő akkor is soknak számít, ha csak egyedül van?
Capisci?
reagens
Elámulok mennyi nyomorék lelkű, megvezetett ostoba rikkantja világgá itt a hülyeségeit. Nem gondolkodnak így beszélgetésre is alkalmatlanok.
kereső
Fair play a fidessel szemben? Az az idő elmult-én úgy gondolom. Nem kell lemenni a szintjükre- de udvariaskodni egy maffiával, amely a politikai ellenfelet ,és az azokra szavazókat ellenségnek tekinti-és úgy is kezeli, nem már! Lehet itt vinnyogni a fizetetteknek, de ezt érdemlik- kivivták maguknak .Még akkor is, ha " a haza nem lehet ellenzékben".
Dr plágium
Fordított esetben a fidesz vissza lépne? NEM! Nincs miről beszélni.
Jozefina
Sajnálatos eset, de semmi oka az ellenzéki jelöltnek a visszalépésre!!! Hajrá öszefogás, Hajrá Mohács, Hajrá Magyarország!!!
silber13
@reagens: Ha szerinted beszélgetésre alkalmatlanok az itt kommentelők, akkor te mi a francot keresel itt? Miért nem beszélgetsz a hozzáfd hasonló morális toprongyokkal?
sokanvagyunk
Mohács már csak ilyen... - a török sem vonult vissza amikor Lajos király meghalt.
reagens
@silber13: Leleplezem a sok senkiházit.
csak úgy....
@reagens: tibim,te az ostobaságodat leplezed le,nap mint nap..
Eriksson
@namihami: Ezért vannak a választások. Aki tecccik, arra igen, aki nem tecccik, arra most bocsi, de nem!
namihami
@Eriksson: Nem a választásról van szó, hanem a visszalépésről. Miért lépne vissza? Talán egy fideszes megtenné? Vagy az Orbán engedett bármikor is konkurrenciát maga mellé? Aki csak gondolt ilyesmire, az azonnal ment a parkolópályára. Akkor az ellenzéktől (ellenzék) talán joggal elvárható lenne?
Eriksson
@namihami: Mondtam már, hogy fogalmam sincs. Fair play-ról beszéltem eredetileg, ha ez a kifejezés egyáltalán jelent még valamit a közéletben.
csak úgy....
@Eriksson: te,mint fideszes a Fair play-ról?...,na mesélj még nagyapó,had nevessünk mi is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.