Tarlós 49, Karácsony 44 százalékon áll a Századvég szerint.

A kampányidőszak végéhez közeledve továbbra is Tarlós István a legesélyesebb főpolgármester-jelölt, ugyanakkor a választást közvetlenül megelőző napok mozgósító tevékenységére a megszokottnál nagyobb hangsúly kerülhet – derül ki a Századvég Alapítvány friss választási előrejelzéséből, amelyet pénteken juttattak el az MTI-nek.

A közvélemény-kutató azt közölte: természetes jelenségnek tekinthető, hogy az intenzív kampánytevékenység hatására a kampány utolsó napjaiban éleződik a verseny az egyes jelöltek között. Mérésük szerint

a válaszadók 49 százaléka voksolna a regnáló főpolgármesterre, míg Karácsony Gergely támogatottsága 44 százalék, Puzsér Róbert jelenleg 6 százalékon áll, Berki Krisztiánra pedig mindössze a válaszadók 1 százaléka szavazna.

A voksolásig hátralévő napokban kulcsszerepe lesz a mozgósító tevékenységnek, melyben a kormánypártok általában eredményesebbek, azonban a kampány során aktivizálódó protest szavazók megjelenése jellemzően az ellenzéki jelölteknek kedvez – mutattak rá.

Az adatfelvétel október 9-10-én, 800 fő megkérdezésével történt.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ha már a Századvég is ezt mondja, akkor Tarlós bukik.
SystemError
@simmering73: Igen, az inkább +5%, ha arányosítom az eddigi hazugságaikkal..:)
Yoda69
Igazan? Akkor gondolom borkai mar meg is rendelte a kurvakat sarlosnak a nagy unneplesre a gyozelem utan. Lehet hogy egyutt repulnek a Maldiv szigetekre, mimenteni nehany szaz milliardot offshorra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.