A Tiborcz-adó elnevezés miatt indított személyiségi jogi pert a miniszterelnök veje.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kis önérzetes )))))))))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A kis önérzetes )))))))))))))))))))))))))))
fahrenheit451
Remélem Karácsony beperli Orbánt, aki paraszt módon a nem hozzá intézett kérdésre belepofázva hazudott a finn újságíró kérésére.
Azért, mert Orbánék inkább visszafizették az EU-tól kapott pénzt. hogy ne indítsanak Tiborc ellen eljárást bűnszervezetben elkövetett csalás miatt, azért az az országnak anyagi veszteség (mert az adófizetők pénzéből fizették ki), és ettől még Tiborc, bűnszervezetben elkövetett csalást követett el, amit az Orbán zsebében lévő csicska Polt Péter egyszerűen minden európai jogi normát felrúgva, nem hajlandó kivizsgálni. /Olaf Palme/
nemkati
@papa.49: Bezzeg Borkai büszke a Lex Borkai alkotmánymódosításra, amit miatta csináltak!
Nyírfa
Úgy emlékszem, egy bírósági ítélet egyszer már kimondta, hogy szabad Tiborzcról adót elnevezni.
Eladott Ország
Nincs is annál szebb, mint amikor a tolvaj méltatlankodik és rendőrért kiállt. Amikor a tolvaj, a csaló, a gazember szónokol tisztességről, becsületről, az mindig olyan megható. Öles léptekkel rohanunk a büdös sötétség felé, mindenféle gátlást levetkőzve tolják az abberációikat.
Eladott Ország
@Nyírfa: Ez a 13 milliárd forintnak megfelelő összeg, amit a magyar adófizetők kénytelenek kifizetni a használhatatlan Elios lámpákért. Vagyis Tiborcz egykori üzletének számláit a magyar adófizetők állják, mégis a Kúria szerint Tiborcz – aki az OLAF jelentése szerint forint milliárdokat csalt el – nem minősül közszereplőnek. Ez nagyszerű döntés, már csak azért is, mert ameddig a Kúria ilyen ügyekben Orbán Viktor mellé áll – hisz ki más kérhette az ügy ilyen irányú elbírálását? -, addig Sajátláb kisasszony férje felvásárolja a hazai paloták és kastélyok legnagyobb részét. Az OLAF jelentés szerint csalással megszerzett pénzéből – amit a magyar adófizetők álltak – pedig megalapozta a jövőjét, ami a BDPST Zrt.-t jelenti. Ez az a cég, ami minden értékes hazai ingatlant felvásárol, majd ezekből busás hasznot hajt. De ez persze még mindig nem jelenti, hogy Tiborcz közszereplő lenne, hiszen ahhoz nem elegendő, hogy mi mindannyian álljuk a számláit, ahhoz vélhetően az kellene, hogy Orbán elengedje a kezét és hagyja, hogy a társadalom a helyén kezelje azokat, akik a közvagyonból nyerészkednek. Tiborcz azonban Orbán Ráhel miatt egy fontos személy, ezért a Kúria vélhetően nem is dönthetett máshogy, mint így. Megvédi Tiborcz jogait, ezzel tulajdonképpen ellehetetlenítve azt, hogy bármelyik hazai újságíró utánajárjon annak, hogy Orbán veje miben sántikál.Tiborcz tehát – Mészároshoz hasonlóan – gond nélkül gazdagodik, amihez a közvéleménynek semmi köze sincsen. Tiborczot az ő engedélye nélkül megkérdezni sem lehet – na nem mintha nem menekülne el azonnal egy mikrofont meglátva -, ezért konkrétan azt tesz, amit csak akar. Orbán megvédi, kisegíti, ha arról van szó, hiszen mi másnak lenne köszönhető az a hihetetlen, egyik pillanatról a másikra végrehajtott gazdagodás? Tiborcz körülbelül annyira zseniális üzletember, mint Mészáros, ezért azt feltételezni, hogy akár saját erejéből is képes lett volna mindazt felépíteni, aminek ma birtokosa, minimum nevetséges lenne.
Nyírfa
Lenne vajon annyi vér a magyarok pucájában - mert hogy szabadságszerető, büszke nép - , hogy beperlik Orbánt, a vőt - és itt hosszú sor következne - hazaárulásért, erkölcsi és vagyoni károkozásért, életek tudatos veszélyeztetésért?
Ez is lehetne a kormánybuktatás egy útja.

Most olvastam a Hírklikken egy cikket, amely azt is taglalja, hogy a fidesz hogyan fogja elcsalni a választásokat.

hirklikk.hu/kozelet/orban-csinaltatta-ki-borkait/355688

Azért csak bizakodom, hogy az ellenzék által felállított alternatív szavazatszámlálási rendszer működni fog.
És, hogy nem lehet mindig mindenütt mindent csalással megszerezni.
Nyírfa
@Eladott Ország: Utánanézek, miért emlékszem egy olyan bírósági ítéletre, amely kimondta, hogy Tiborcz közszereplő, ezért lehet használni a Tiborc-adó megnevezést.
A saját lábunkon álló család miatt elkezdtek aggódni az osztrákok. A Fertő-tó mellett tervezett turisztikai beruházásokat nem egyeztették a szomszédékkal, veszélybe sodorják a tó ökológiai egyensúlyát, ráadásként olyan maffiamódszerekkel intézik a kisajátításokat, hogy az olaszok elismerően csettintenének. Az osztrák zöldek feljelentést fontolgatnak, a sajtó pedig rászállt az Orbán családra. Talán el is érnek valamit.
görbetükör
Lendvai Ildikó két kérdése Tiborcz felé a perlés miatt:
"1. Vagy tízéves a telefonkönyvem, de már abban is csak Budapesten 24 Tiborcz van. El nem tudom képzelni, honnan jött rá, hogy a félmilliárd kapcsán pont róla lehet szó?!
2. Érdekelne, mikor perli be a népet, mint az “Eb fél, kutya fél, amíg ipam-napam él!” szövegű népdal szerzőjét. Újabban erre is őt emlegetve szoktak hivatkozni."

hirhugo.hu/2019/06/23/lendvai-ildiko-kiutotte-orban-viktor-vejet-ket-gyilkos-kerdest-tett-fel-tiborcznak-mutatjuk/
Eladott Ország
13 milliárd ellopásáért nem került börtönbe, sőt! A NEMZET VEJE ÚJRA AKTÍV! A falopással kezdte…aztán ott erőt kapva 13 milliárdot lopott el a magyar néptől.
olkt.hu/13-milliard-ellopasaert-nem-kerult-bortonbe-sot-a-nemzte-veje-ujra-aktiv/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.