Egy szombaton megjelent Facebook-posztban buzdít egy másik független jelölt támogatására.

Edelényben a Fidesz a hivatalosan függetlenként induló Molnár Oszkárt támogatja az önkormányzati választáson. A párt helyi elnöke, Loj Balázs azonban szombati Facebook-posztjában egy másik jelölt, Fischer Ferdinánd mellett állt ki.

Azt írja, a helyi Fidesz-tagsággal sokat vitatkoztak azon, hogy indítsanak-e saját jelöltet Molnárral szemben, és „nagy fejtörést okozott az a kérdés” is, hogy engedjék-e neki a Fidesz-logó használatát.

„Úgy döntöttünk, engedjük, abban bízva, hogy nem fog visszaélni vele, és nem borítja fel az együttműködést. Tévedtünk.”A levélben Molnár szemére veti, hogy alkukat kötött a baloldallal, például úgy, hogy a volt esztergomi polgármester, Tétényi Éva lett a város főépítésze, aki „heti, havi rendszerességgel az ATV-ben kritizálja a kormányt és a miniszterelnököt”. Egy másik, Loj által idézett példa szerint az MSZP korábbi helyi elnöke lett a helyi közszolgáltató nonprofit kft vezetője.

Címlapkép: Facebook/Molnár Oszkár

(hvg.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Van még fideSS-kdnp Edelényben ? Ők még nem hajóztak el ?
Borsodi
Egyszer kicsinálta a fidesz mert igazat mert mondani a cigányok gyerek vállalásáról,ezért el ítélték holott igaz volt.Egy ilyen embernek szégyen lenne ha a fidesz kdnp mögötte állna.Nélkülük nagyobb az esélye.
Eladott Ország
Az edelényi fideszesek azért hátráltak ki az ex fideszes Molnár Oszi mögül, vagy inkább faroltak ki, mert Borkainak új zoknira gyűjtenek, gondolva a választás utáni nélkülözőbb időkre.
https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.