Felkérték, és fel is szólalt a magyar miniszterelnök-helyettes a Habsburg Ottó és a rendszerváltás című konferencián. Semjén Zsolt többek közt kijelentette:az Európai Unió mára "egy olyan alma lett", amely messze elgurult az alapítóatyák almafájától. Erről eszébe jutott, hogy az Európai Unió vonatkozásában Habsburg Ottó "egy program is", ennek lényege: "vissza az alapítóatyákhoz, vissza a kereszténydemokráciához, vissza azokhoz az értékekhez, amelyek valóban felépítették Európát". Szerinte "a Habsburg-birodalom és a valódi európai értékek esszenciája" valósul meg a visegrádi négyek együttműködésével. Majd kijelentette, hogy a magyar kormány mind a V4-ek, mind az Európai Unió igazi értékei tekintetében, mind az uralkodóház történetének értékelésekor vezércsillagként tekint Habsburg Ottó személyére. Értékelése szerint a Habsburg-ház nem pusztán a történelem része, hanem része a magyar jelennek és a jövőnek (!!) egyaránt. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez az ócska kirakat-keresztény majomtól gyalázat, hogy a szájára meri venni Habsburg Ottó nevét! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@csak úgy...: Nálánál tisztességesebbeket is megégettek a szent inkvizíció idején!
tulipan
@Clavigo: Sőt, ha belegondolunk, talán még (Szent) István, a királyé is valamiféle "esszencia"----
kereső
Csak tudnám, hogy ennek a háziállat vadásznak mi köze van a kereszténységhez, a tradiciókhoz- a konzervativizmushoz meg pláne.
vacsi
" Értékelése szerint a Habsburg-ház nem pusztán a történelem része, hanem része a magyar jelennek és a jövőnek (!!) egyaránt."
Ez most viccel?! Sajnos, a degenerált Habsburgok a magyar történelem sötét korszakát képviselték. Családi történetükre a beltenyészet, és az ebből adódó idiotizmus volt a jellemző. Szerencsére a jelenben nincs szerepük, a jövőben meg hallani sem akarok róluk!
Sámannus
Bocsi hazugovics a Habsburgok kétszer akkora esszenciával bírtak mint ami a lúdtalpas agyadban felmerült. Felfuvalkodott hólyag csak a te birodalmad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.