A vasárnapi főpolgármester-választás tétje, hogy a főváros határozott kezekben marad-e, vagy eluralkodik benne a tétova káosz – jelentette ki Tarlós István, a harmadik ciklusára készülő főpolgármester, a Fidesz-KDNP jelöltje szombaton kampányzáró sajtótájékoztatóján Budapesten.

Tarlós szerint Karácsonyék nem tudnának együttműködni a kormánnyal

Tarlós István újbóli megválasztása esetén Budapestnek "békét, nyugalmat" ígér, és – mint mondta – nem háborúskodást, mint Karácsony Gergely zuglói polgármester, ellenzéki főpolgármester-jelölt, aki teljesíthetetlen ígéreteket tett a kampányban.

"Én nyugalmat és eredményeket szeretnék biztosítani a városnak"

- fogalmazott rámutatva arra, ehhez úgy kell küzdeni, hogy nem szabad eleve kizárni a konszenzus esélyét a kormánnyal.

Tarlós István kiemelte: a kormánnyal szemben nem csak lehet, hanem kell is állást foglalni, amit számos alkalommal meg is tett, amikor szükséges volt, de az együttműködés reális esélyét is meg kell őrizni, mert "a világon nincs olyan kormány, amelyik hiába nyitott rá, együtt tudna működni egy zsigerből ellenséges, örökösen fenyegetőző, gyűlölködő városvezetéssel".

(MTI)

(Fotó: MTI/Soós Lajos)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tarlós! Te nem "együtt működsz" a kormánnyal, hanem engedelmesen végrehajtod O.V. minden agymacskáját, és ezüst tálcán adod át neki a főváros értékes ingatlanait, parkjait, szigeteit, mindent amit megkíván!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Taplókám! Vénségedre sincs annyi tartásod, hogy kikússz O1G seggéből!...
csak úgy....
beszarás! ha a kormány nem tesz semmit a fövárosér,mert azzal bünteti öket,hogy nem nekik szavaztak,akkor logikus,hogy a következö választáson is buknak!
ez egy fölcsuti logika,meg a pártal a néppel...stb,kedves tarlós et.
Jozefina
Egy polgármesternek nem a kormánnyal hanem a választókkal kell együttműködnie. Ebből is látszik, hog y egyáltalán nem alkalmas főpolgármesternek. Nem ov hátsóját kell fényesíteni, hanem a választók érdekeit képviselni. Élhető várost, nem halálgyárként működő egészségügy, korszerű tömegközlekedés, korrupció mentes városvezetés, az oktatás a pedagógusok érdekvédelme, környezetbarát városfejlesztés stb...
Peller Anikó
Talán a kormányzatnak kellene együttműködni a választott polgármesterekkel és nem fordítva gecik.
Eladott Ország
Ránézek Tarlós Alkalmas Istvánra. Helyesen: Tarlós Alkalmatlan István. Még pontosabban: Közszolgálatra Teljesen Alkalmatlan Tarlós István. Rövidítve: KTATI. Közmondás: "Úrnak születni kell, paraszt terem mint a pelyva."
Lepényleső
- A nyugalom a béke,nem pedig a kifosztás szinonímája?
- Ez egy legális kormány?
- A behódolás tanulható tudomány?
- A puding próbája az evészet,nem a talány?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.