Felkészül – ennyi kommenttel látta el azt a képet az Ördög Ügyvédjeként elhíresült szivárogtató ismeretlen, amin Rogán Antal miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter szerepel.

A rajzon Rogán Antal három dolgot tart magánál:

- egy iratot „a belváros értékesítése” felirattal,

- egy másikat a letelepedési kötvényekről,

- valamint egy „Szentgyörgyvölgyi” feliratú tollat.

Utóbbi vélhetően Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi polgármesterre utal, míg a letelepedési kötvényekkel hazánkba érkező külföldiek ismerten Rogán Antal munkásságának köszönhetik lehetőségeiket, a belváros értékesítése kapcsán pedig korábbi politikai kritikákban is ismert ügyekre célozhat, miszerint áron alul adtak el önkormányzati tulajdonú ingatlanokat Fidesz-közeli személyeknek.

Az Ördög Ügyvédje most Rogán Antalról posztolt egy képet

Az Ördög Ügyvédje korábban Borkai Zsolt győri polgármesterről közölt szexuális tartalmú videófelvételeket, ám kiléte máig ismeretlen a nyilvánosság előtt.

(Fotó: Varga György/MTI)

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Meglepődnék, ha rogánról szexuális tartalmú képe, felvételek lennének. Ahhoz puha pöcs. Ha lesz valami az max a luxusról, letelepedési kötvényről fog szólni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@human: Vannak fenntartásaim, de várjuk ki a végét. Több hirportál is irt akkor (Nancy halála kapcsán) rogán -és több más politikus érintettségéről.Magas rangú, nagy hatalmú fidesses politikust emlegettek ,egy a lány telefonján található beszélgetésre hivatkozva, akitől maga is félt.
Dr plágium
Nem is jelent meg a nyilvánosság előtt a választás alatt. Melegszik a helyzet? Eldugták mint a fő cigányt?
levarosbukta
@human: Tonyóra csak rá kell nézni és rögtön látni hogy Cilike csak alibi feleség!
JAJMÁR
Sajnos, hogy manapság csak 'álruhában" járkál az igazság! Különben letagadnák!
Eladott Ország
@fahrenheit451: október 13.,11:30; Rogán Antal ahhoz a prostituálthoz járt, akit a Blaha Lujza tér mellett meggyilkoltak. A rendőrségi jegyzőkönyvben az is megfogalmazásra került, hogy a lány halála előtt néhány nappal egy transzvesztita is elmondta, hogy Rogán fizetett szeretője azzal fenyegette Orbán emberét, hogy ha nem fizet többet, kipakol a médiának. A jegyzőkönyvben az is szerepel, hogy Rogán pedig azzal fenyegette az ágyasát, és ezt megelőzően is azzal hencegett, hogy nekik milyen messzire elér a kezük, azt csinálnak, amit akarnak, és el tudják intézni, akit el kell intézni.
olkt.hu/rogan-antal-es-a-luxusprosti-aki-furcsa-mod-elhunyt/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.