A Zugligeti Általános Iskolában adta le szavazatát Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó. Voksulásuk után a kormányfő néhány perc

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Tehát a NEMZETI ERŐSZAK RENDSZER fejének nincs véleménye, mivel kiteljesítette a rendszerbe szervezett korrupción belűl mindazt, amelytől minden tisztességes állampolgárnak felfordúl az emésztőszerve, mivel taktikázik őfélesége az Eu felé, hogy őkelme így harcol a korrupció ellen, hogy egy snecit beáldoz a hozzá hasonló cápák közül, védve a teletömött hokizsebét!
fahrenheit451
"A pökhendi álarcokat hamar leverte a valóság, az általuk meghirdetett „keresztény-szabadságról” hamar kiderült, hogy az ő felfogásukban pusztán a szabad rablást, a szabad paráznaságot, a közpénzmilliárdokból összegyurmázott és szánalmas pojácaságba hajló luxuséletet jelenti."

hirklikk.hu/kozelet/ma-terdre-rogyhat-az-orban-rendszer/355724

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.