Kiabálják az ukrán határ melletti települések lakói, akik nem örülnek a szavazni érkező, oda bejelentett, de valójában nem ott élő embereknek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Akármi is lesz az már látszik, hogy szépen ki fog rajzolódni a "rendszer"...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
@azösszeskibanévfoglalt: Tulajdonképpen az okmányirodákban történik a hivatalos lakóhely nyilvántartásba vétel, amely kormány hivatalként működik Így kerül a képbe a pohos, aki a migránsokból álló hadsereggel szépíti magának a választási eredményt. A csalások az árulások, és a közvagyon kijátszása tartja életben ezt a velejéig rohadt szánalmasan együgyű briganti társaságot.
azösszeskibanévfoglalt
@Sámannus: de a jegyző illetékes helyben a váálasztási csalások ügyében
SystemError
Akármi is lesz az már látszik, hogy szépen ki fog rajzolódni a "rendszer"...:)
Sámannus
@SystemError: Ez már régen kirajzolódott a NER-t Leváltja a NHR, vagyis a Nemzeti Hazudozás Rendszere
Eladott Ország
@SystemError: Az egyik legkorábbi, legjobb szövetségese voltunk mind a szélsőjobb, mind a szélsőbal felállásoknak, és most, amikor voltaképpen nagyon-nagyon hosszú idő után kialakíthattuk volna a saját nyugodt demokráciánkat, akkor feltaláltunk magunknak egy ilyen senkiházi falusi suttyót, a saját magyar népmeséink legkisebb testvérét a pisaszagú faluvégéről, felemeltük, odaadtunk neki mindent, aztán megint azt hittük, ő lesz a következő igazságos Mátyás király.
Most meg áll a kötélfüles szatyrával ugyanaz a magyar paraszt a baszom stadion előtt, szürcsöli a sörét, vágja hozzá a disznósajtot, és nem érti, hol csúszott el a dolog. Ez a Mátyás se igazságos, ez se romantikus hős, bazmeg, és még egy piti bűnöző is, a magyar meg ezt se érti, hogy ez hogy lehet. Nem is fog soha semmit érteni ez a szerencsétlen nép. Elkúrta egy évszázad harmadát arra, hogy aztán egy Orbán családot gazdaggá tegyen, közben a világ ezerszeres sebességre kapcsolt, és eltűnt messze előre a ködbe. Még hősnek, még vezérnek is csak egy kockásinges, büdös szájú, komplexusos, nyomorult bűnöző jutott, aki focimeccsekben, pálinkafőzésben meg disznótorosban tud csak gondolkodni.
advocat
És az ukránok miért nem jegyzik, hogy kik léptek át. Aki ma jön az kettős állampolgár, mert szavazni jön. Az meg Ukrajnában tilos (mint Ausztriában és Németországban is). Ezek szerint az ottani Alkotmányvédelmi mi a franc is egy kalap sz@rt ér.
Eladott Ország
@Sámannus: ma, 16:54; Csodát tett ezzel az országgal az Orbán-kormány. Kár is lenne tagadni, ez az igazság. Soha nem éltünk úgy, mint most. Még a legvidámabb barakk gulyáskommunizmusa alatt sem. Röpke hat és fél év alatt megszületett a sikertörténet, a meseország, a csodák földje. Mire volt elég az egykori ifjú demokratáknak és öreg kommunistáknak a választások óta eltelt rövid idő? Nézzük, drága barátaim a Nemzeti Együttrothadás Rendszerében! Mára a kerítéssel körbetekert, államosított, központosított, egypártrendszerben működő, kormánypropagandával vastagon beterített, külföldi befektetőktől függő, saját ipar nélküli, a beruházások majdnem 100 százalékát uniós támogatásokból fedező ország leszakadt a régió országaitól. A nyugdíjaskorú lakosság aránya növekszik, a születések száma csökken. A munka- és termékeny korban lévő fiatalok tömegesen hagyják el az országot. A nyugdíj összege drasztikusan csökkenni fog, mert a jelenlegi rendszer hamarosan nem lesz fenntartható. Öngondoskodás gyakorlatilag nincs, az alacsony bérek nem teszik lehetővé. Mindez, amit elmondtam, csak ránk vonatkozik. Ránk, akik nem vagyunk sem rokona, sem boldog őse senkinek. Mi fizetjük a világrekorder áfát és a mi fizetésünk felét veszi el a kormány azért, hogy semmit ne adjon érte cserébe. Mi fizetjük a sárgacsekk-adót és mi fizetjük az útdíjat. Mi várunk addig egy hályogműtétre, ameddig meg nem vakulunk, mi kapunk fertőzést a kórházban, a mi műtétünket halasztják el, mert nincs altatóorvos. A mi gyerekünk fog 16 éves korban kimaradni az iskolából, mert nem tudjuk nélkülözni azt a kis pénzt, amit közmunkával kereshet és mert amúgy sem tudjuk fizetni még a gimnáziumi tanulmányait sem, nemhogy az egyetemit. Mi fogunk nagyon alacsony, vagy nulla forint nyugdíjból döglődni és mi nem fogunk segítséget kapni, ha véletlenül megérjük az idős kort, de már nem tudunk gondoskodni magunkról.
Eladott Ország
@azösszeskibanévfoglalt: ma, 16:24; A "jegyző verés" nem oldja meg a problémát. Az Ötv. 103. § b) pontja alapján a polgármester saját jogán gyakorolja a jegyzővel szemben az egyéb munkáltatói jogokat (pl. eskü kivételének a jogát, a jegyző vagyonnyilatkozatával kapcsolatos munkáltatói jogokat, a teljesítménykövetelmény kitűzését és értékelését).
azösszeskibanévfoglalt
@Eladott Ország: a munkáltatói jogok mostnem tartoznak ide.
a jegyző felel a törvényes rendért elvben.
Sámannus
@azösszeskibanévfoglalt: Arról vitatkoztok ki nyelje le a békát. Itt a kormányhivatal a vétkes ők osztanak állam által elismert okmányokat. A népességnyilvántartási adatok is a kormány kezében vannak az önkormányzat abból dolgozik amit eléjük tesznek. Esetünkben a választásra jogosultak listáját. Van itt egy másik lista is, amiért itt csúnyán hallgat mindenki, mintha cinkosok lennénk mindannyian. Ez a lista jövedelmek kedvezményezettjeit tartalmazza az állam ellátórendszereit súlytja, a mi rovásunkra. Ezek konkrétan az egészségügyi, a nyugdíj, az oktatás, és az infrastruktúra fenntartását is jelenti amiben vérszívó poloskaként jelennek meg, és tartják életben ezt a bűnöző hazaárulók rendszerét.
Nessy
"Hú magyarjaink" baksisért jönnek szavazni! Hiszen nagyon "jönni" sem kell, mert megy értük a busz, és haza is viszi őket! Talán még útközben ebédet is kapnak a mi pénzünkből! Hogy szakadjon rájuk az ég! De elsősorban arra,aki ezt a rendszert kitalálta, és törvénybe iktatta!
azösszeskibanévfoglalt
@Sámannus: a választások tisztaságáért helyben a jegyző felel
reagens
A választás után a hazudozókat és a rémhírterjesztőket egyenként kell elővenni. Példát kell statuálni méltó büntetésekkel az uszítás miatt.
Sámannus
@reagens: Téged kell szarházikám fenyegetőzés miatt Úgy mint hatalommal visszaélésre bujtogatásért.
Clavigo
@reagens: Te tölcsérseggű ,koszos bozgor szopóautómata...A mutterodnak verd a nyáladat,,otthon ,,oláhországban..
Eladott Ország
@azösszeskibanévfoglalt: tegnap, 17:35; Valóban, én csak a függőségi viszonyra utaltam, hogy a rakoncátlan jegyzőt könnyen lehet lapátra tenni.
SystemError
@Sámannus: Nehogy úgy járjon, mint Shikari...:)
Nessy
@reagens: Tökéletesen egyetértek! Már is lehet kezdeni Gulyás, Szijjártó, Kósa, Németh Szilárd, Kövér László, és a kormányközeli újságírók hadán!
reagens
@Nessy: A kényes ízlésed a kultúrált beszédről, ilyenkor nem zavarja a szépen formált orrodat? Ja, az elvtársaid mocskolódhatnak? Meg is értem, mert ugye művelt emberektől nem szenvedjük el, de tahó parasztok esetén nem zavar! :-))))))))))))))))))))
nezelodo
Akik ezt a fajta szavazatvásárlást (a mi nyugdíjalapunkból fizetve) lehetővé teszik, remélem egyszer elszámoltatják, mint hazaárulókat. Milyen alapon dönteti el a bűnöző dakota horda egy egy településen bérállampolgárokkal a település sorsát?
SystemError
@reagens: Nem is gratulálsz.. A dominóhoz Budapest kellett, de láttad hogy sok helyen 1,5 - 2,5 százalékkal nyertetek csak, ahhoz meg hadd gratuláljak én...:) Ne izgulj megjön a kedv, akkor mindenhol lesznek választási biztosok 2020-ban. Jaj elszóltam magamat, már az időközire gondolok, ha lement MR Felkészül is...Tudod utána mi jöhet, Tiborcz vagy Lölő. Nem hiszem, hogy egyből Viktor jön. Fel lesz ez építve. Az a rossz hírem van, hogy ez vagy Feri, aki tudottan évek óta vásárolja a felvételek és valami oknyomozók vagy, ami a biztos halál számotokra Simicska... Gondolom csicska bértrollokkal ilyen szinten senki nem foglalkozik, de amikor elkezdenek kiesni a csontvázak, elkezdődik a káosz és fejetlenség is. Hibáznak az emberek, menekülés közben, meg hát gerinctelen patkányok szarnak a többiekre..:)
reagens
@SystemError: Meg vagy sértődve, primitívkém? Örülök neki!
Nagyon beteg kis csira vagy öcsi és nem szeretek beszélgetni veled! Az oka az, hogy személyeskedő, ostoba röfögő vagy! :-)))))))))))))))))))))
Na csááááááááááááááááááá! :-)))))))))))))))))))))))))
Aki Én
@reagens a hazaáruló féreg: Az jó lenne. A fidesz már megszámlálhatatlan perben bukott e rémhírterjesztés miatt.

sescomgt.com/uploads/images/201612091413024181.png
reagens
@SystemError: :-) Majd meglátod, bogyó! :-)))))))))))))
SystemError
@reagens: Nyomi vagy, aki otthon a sámlin parádézik, amikor anyu nem látja. Látom az új bundádban most ilyen Karácsony Gergős nyomi kandalló előtt eltársalgót kell adnod :)))) Ez biztos azért nem a gyári bundád.., de hát ez áll a lapon, ezt csinálja ma bodri. Néha azt érzem, hogy itt tesztelitek ki az új népbutításokat, olyan szépen ráirodik mindig a gerincedre a napi központi viselkedésminta és kommunikáció. Biztos nem! :))))

A ló néz, a csikó lát, csicskáztatják a csicskát! :)
reagens
@SystemError: Erőlködsz nyomi? :-)))))))))))))
Kínlódjál csak! :-)))))))))))))))))))))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
Ez érvényes a tótokra, meg a szőröstalpúakra is!!! Húzzanak már innen ...
SystemError
@reagens: Nem jön még át, hogy az urizálás megbukott. Át kell menned Kari Geris kandallósba, ahogy át is fogsz, mert ez a parancs! Jól sejtem ugye? :) Olyan kis langyin együttműködő, de szögletre kihozó leszel... Biztos lesz majd kis labda passzolgatós pajtid is, aki elismeri a végére. Persze most is vannak, de ez most ilyen nevetséges leuralós a semmire, nem jött be. Vagy ne adjak ötleteket, mert még itt sem tartotok. Legalább legyen már értelme annak a közpénznek, egy kis minőséget az istenit! :))))))
Pálinkás Pál
@reagens: Ez majd jusson eszedbe ha bukjátok az országgyűlési választást is...és akkor ha nem pucoltok fényes keletre...elég sokatoknak börikaja lesz!!!
reagens
@Pálinkás Pál: :-) Vicces fiú vagy te! :-))))))))))
Majd küldök be szappant neked a böribe, mert úgy nézem, rá fogsz szorulni! :-))))))))))))))))))
reagens
@SystemError: Neked közlési kényszered van és el kell az ostobaságodat mindenhol mesélni? Kezeltesd magad! :-))))))))))))))
Nagyon jó orvosok vannak már, akik ezt a kisebbségi üldözési mániádat kezelni tudják! :-)))))))))))))))))))
Na csááááááááááááááááááááááááááá! :-))))))))))))))))))))))))))))
Pálinkás Pál
Gondolod??, szerintem nektek kéne aggódni,amikor buktok!!!
csak úgy....
@reagens: elvtárs ,már megint börtönnel fenyegetözi?
tibim,marhára zaklatott lehetsz! amit te ma produkálsz,az már súrolja az idült idiotizmust...
SystemError
@reagens: Nincs közlési kényszerem, csak lebetegedtem és most mozizok rajtad, hogyan dolgozol napközben. 7:56-tól kis kávészünet, de átlag 10 percenként egy poszt. Látom ma korán le akarod nyomni a kvótát. A 8 órát kell kitölteni vagy darabszám van? Mindenesetre a 8 óra aktrívad mindig meg szokott lenni.

Életszerű nagyon, ahogy te is..:) Na csááááá:))))))))))))))))))
reagens
@SystemError: Annyira gáááááááááááááááááááz, amit művelsz öcsibogyó!:-))))))))))))))))))
Na csááááááááááááááááááááááááááá! :-))))))))))))))))))))))))))))
SystemError
@reagens: De én nem 10 percenként teszem 8:00-tól. Tudod ilyenkor dolgozni szoktam, ahogy a legtöbb ember és csak ebédidőben szoktam ránézni mi folyik itt, de látom full time-ba tolod.:) Kurvára megértelek, hogy kivagy tőlem meg azt hogy 8 órában ez mi lehet.

Respect! :)))))))))))))))))))))
reagens
@SystemError: :-))))))))))))))))) Untatsz!
SystemError
@reagens: Baszki, ki vagy égve azéé! Szerezzél egy yachtot bentről meg, ami kell én meg viszek ilyen lófej szopós pinákat. Jól levideózzuk egymást és utána zsarolhatjuk a másikat. Az legalább 1-2 hét izgalom lenne :)
csak úgy....
@reagens: önkritikád sosem vót tibim, csak az "annyira gáz" miatt mondom,persze mit várhat az embör,egy agyilag beszükült,gondukodásra képtelen fazontól...
reagens
@SystemError: Öcsibogyó! Nincs haverkodás! Filmezd a barátaidat, ha vannak ilyenek!
SystemError
@reagens:Pöcsre feszülted magad tegnap mi?:)
reagens
@SystemError: Biztos meglep téged, de nekünk, magyaroknak nem pöcsünk van, mint nektek szegény idegen kisebbségieknek! :-)))))))))))))))))))))))))
csak úgy....
@reagens: még pöcsötök sincs? hát akkor mitek van? ok,azt tudjuk,hogy te pennás..
azért okosabb vóna,ha nem minden magyarok nevében nyilatkoznál!
buta vagy te tibi,nem magyar..
SystemError
@reagens: Nekünk Magyarországi magyaqroknak képzeld van pöcsünk. Nyilván pöcsetlen vagy, ezt már bizonyítottad kis elfutós...:)
Pálinkafőző Rézüst
@SystemError: pöcstelen, és csöcstelen... :))))) Negatív hungarikum! :))))
SystemError
@Pálinkafőző Rézüst: Szerintem semmilyen... Vagyis fellengzős és szereti eljátszani, hogy "ítélkezhet, rendelkezhet" mások felett, ő valamilyen és hozzá képest.. Amilyen pöcs vagyok még sajnálnám is, mert emögött komoly problémák állnak.. de szerencsére idős koromra megtanultam, hogy attól, hogy valakivel szörnyű dolgok történtek még lehet fasz is egyben..:) Az ilyen emberek szeretik szembeállítani a viláűggal, azt ami velük történt és felhatalmazást éreznek a bármire, de ebből csak sitt lesz számára idővel a viselkedése alapján.. Mondjuk abban is egészen biztos vagyok, hogy fizikális valóságban egy apró senki és csak itt kompenzál...:)
reagens
@SystemError: Te nem vagy magyar nyomi. Nem is leszel soha. Ilyeneket nem fogadunk be. Gáááááz vagy nyomi! :-)))))
SystemError
@reagens: Ma 7-től árulod a lelked 10 percenként? Felkeltett a flex meg a Dacia hangja mi :)))
reagens
@SystemError: Úgy döntöttem, hogy nem beszélgetek veled, mert egy személyeskedő köcsög vagy! :-))))))))))
Na csááááááááááááááááááá! :-)))))))))))))))))))
SystemError
@reagens: Menjél menjél, nehogy miattam ne legyen meg az óránkénti 6 poszt. Aztán ne személyeskedj senkivel, nem vallana rád! :) A ló néz, a csikó lát, hagyjuk dolgozni a csicskát! :)))))))))))
SystemError
@reagens: Ja és gratulálok a tegnapi 60 feletti poszthoz, az 8 órával számolva átlag 7-8 percenkénti átlag. Call centerekben is olyan 50 norma szokott lenni. Jó látni, amikor valaki ilyen elhivatott és ennyit áldoz erre az aktív munkaidejéből.

Szerintem sincs már miről beszélgetni. Üdvözlöm a pártirodát! Na cső...:)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.