Ismét gondok vannak az oldallal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Lehet, hogy most kerülnek "véletlenül " másik sorba a szavazatok, meg tűnik el x számú szavazat, mint tavaly?
namihami
Megint itt a tervszerű véletlen és váratlan rendszerleállás. Ezalatt lehet az eredményeket ""helyrehozni"".
Emilianéni teszi a dolgát. Ahol kell és lehet, ott korrigál.
nemkati
@Málna: Csaltak, azért csak ennyi a különbség.
papa.49
@nemkati: Mást nem kell nézni csak a leállás előtti állást, ill. az újra induláskori állást, ha közben megváltozott a lista helyezési sorrendje akkor nyilván bevitték a megfelelő helyre a megfelelő számú szavazatot !!!
Málna
@nemkati: De ennek mi értelme volt, ha nem fordult meg az eredmény tőle?
nemkati
@Málna: Rosszul csaltak. :)
Na de komolyan. A fővárosban nem lehet azt megcsinálni, amit vidéken. Nem lehet egy putriba bejelenteni száz ukránt vagy románt, nem lehet tömegesen szállítani szavazni az embereket, nem lehet szavazólapokat fénymásolgatni, üres borítékot bedobni és a szavazólapot a következőnek odaadni. Budapest iskolázottabb, mint a vidék - sajnos!!! - , kevesebb az olyan szavazó, aki mellé segítő megy be a fülkébe, és általában árgus szemekkel figyeli mindenki, hogy nem csal-e a másik. Ezért nem sikerült a Fidesznek elcsalni a budapesti választást, ezért legalább a fővárosban érvényesült a többség akarata. Hogy a vidéki polgármesterek hogy járulnak hozzá az ottani törvénytelenségekhez, azt nem tudom, de azt el lehet mondani, hogy Tarlós egy arrogáns, a Fidesznek és 0rbánnak szolgáló, de becsületes ember. Talán ezért nem sikerült itt a Fidesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.