Úgy tűnik, az orgia-botránnyal megtűzdelt kampány sem tudja elvenni Borkai Zsolttól a polgármesterságet, a jelenlegi állás szerint ismét öt évig vezetheti Győr városát.

Borkai Zsolt tovább vezetheti Győrt

Fotó: Borkai Zsolt / Facebook

62%-os feldolgozottság mellett Borkai Zsolt a szavazatok 44,6%-át kapta, míg egyetlen komoly ellenfele, Glázer Tímea kis híján 43%-át. A szoros verseny mutatja, a lakosság bár megingott az előző választásokhoz képest, a volt sportoló felé még mindig nagy bozalommal fordulnak.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Basszus, a győri polgárok biza megengedőek, és gondolom a Borkai asszonykája is. Lehet, hogy ez egy nyitott házasság? Lehet, hogy a debreceni Lala adta az ihletet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Málna: ma 09:31 "Van, aki képes jó üzleteket kötni, és van, aki nem. Aki képes, az pénzt tud hozni a városnak - cégektől, befektetőktől."
Erről még eszembe jutott valami. Győr melletti telkeket vásárolt meg Borkai jó haverja és ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán. Biztos zseninek kell lennie annak, aki jó előre olyan értéktelen földeket vesz, amit pár év múlva hatalmas összegért el fog tudni adni, persze a yachtozós polgármester barátja segítségével. De vajon Borkai miért nem látta meg a lehetőséget ebben? Eszébe nem jutott, hogy az Audi terjeszkedni fog? Miért nem jutott eszébe, hogy a városa számára ez milyen jó bevételi forrás lehet?
Málna
@nemkati: Nem csak én, hanem Karácsony sem tud sokat arról, hogy miben függ a főváros a kormánytól, mert épp ma olvastam, hogy olyan dolgokban is tett ígéreteket, ami nem a főváros, hanem a kormány kompetenciája.
nemkati
@Málna: Igen, ez biztosan így van. De lesz rá ideje, hogy beletanuljon. És lesznek tanácsadói.
fahrenheit451
Alapvetően itt nem a szexről van szó (húúúú, erről mennyi mondanivalóm lesz még - mert a jövőben sok minden lesz, de közben sok minden nem lesz), hanem a korrupcióról, ami BŰNCSELEKMÉNY !!!

Amúgy meg zokniban, ráadásul lyukas zokniban...
Egyszer én is csináltam zokniban, csak hogy kipróbáljam.
Eddig ez volt a legperverzebb szexuális élményem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.