Tarlós Istvánt vastapssal fogadtak a Bálna kulturális központban vasárnap késő este. Tarlós gratulált Karácsony Gergelynek és sok szerencsét kívánt neki.

A főpolgármesteri posztról távozó Tarlós István 11 óra előtt pár perccel lépett ki a pódiumra összegző beszédére a Bálnában. Hosszú taps fogadta, ennek elülte után Tarlós megköszönte azoknak, akik rá szavaztak, mire ismét tapsot kapott – írja az Index.

Így fogadták Tarlóst a Bálnában – videó

Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, leköszönő főpolgármester a párt eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a Bálna Budapest központban 2019. október 13-án. Mögötte Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Németh Szilárd alelnök, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Kubatov Gábor pártigazgató, alelnök. MTI/Koszticsák Szilárd

Tarlós István eddigi főpolgármester gratulált és sok szerencsét kívánt Karácsony Gergelynek a főpolgármester-választáson az ellenzék közös jelöltjeként elért győzelméhez vasárnap este Budapesten, a Fidesz-KDNP eredményváróján.

Tarlós elsőként azoknak mondott köszönetet, akik rá szavaztak, "az egész közösségnek"; ezután megköszönte Budapestnek a 13 évet és Óbudának a 29 évet.

"Országosan az eredmény szép, Budapesten el kell gondolkodni" – értékelte az önkormányzati választást a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Nincs mit mondani, Budapest ma így döntött, Karácsony Gergelyt választotta meg a főváros, éjféltől ő Budapest főpolgármestere – jelentette ki Tarlós István, majd úgy fogalmazott: "köszönöm, hogy köztetek lehettem, szép volt ez a 29-30 év számomra, nem feledem. Van ilyen, hetvenéves korban előfordul az emberrel, lesz még szebb is".

Tarlós beszédét (a videó 7. percétől) az Index közvetítette élőben. 

Forrás: Index, MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fantomasz
@Horizont: Megérdemli a xemét ,behajtókat küldetett mindenkire Budapesten ha kellett ha nem , rengeteg pénzt bekaszírozott a budapestiektől ,ilyen -olyan általuk kreált jogcímen . Keserítette a xemét az emberek amúgy is sanyarú sorsát a válságban és utána is . :-(((((((((((((((((((((((((((((
papa.49
Végre kibukott a ,,szemüveg széttaposó,, !!!
Borsodi
@Horizont: Hétmillió hatszázezerrel nem kell kullognia és még tovább tömik a zsebét.
Borsodi
@Horizont: Ezeknek csak is a pénz számít,mert az jelenti a hatalmukat.Különben egy senki volna legtöbbjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.