Olyan helyeken vesztett a Fidesz vasárnap, ahol senki nem gondolta volna, hogy nem jobboldali győzelem születik majd. Az összefogás matekja kijött, pedig a Fidesz mindent megtett, hogy neki lejtsen a pálya.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ezt a sallert most nem Juncker adta. Így tovább, magyarok!
namihami
Általában egyetértek a Tóth W.-val. De, az Orbán (hiszen minden rajta áll vagy bukik) mentalitását ismerve, ebben azért van némi kételyem. Ahogy eddig is se istent, se embert nem ismerve gázolt át mindenen és mindenkin, most bosszútól fűtve, végleg nem tartja vissza semmi. Nem seNKi, mert emberre eddig se volt tekintettel. Most végképp ütni akar a neki keresztbe tevő ellenzéken. Végképp nincs, mert ezzel elveszett a kontroll maga felett, hisz másnak eddig se volt.
Rockxy
" a Fidesz mindent megtett, hogy neki lejtsen a pálya"
tett ám a lófaszt, ha megtett vóna, akkor nekilejtett vóna, de nemtett és nemnekilejt, csaltak megint, bazzzzgrrrr pissszkosmaffiózónarancshorda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.