Szerinte most másik világ jön.

Mint ismert, a budapesti főpolgármester-választáson az ellenzék jelöltje, Karácsony Gergely nyert, és a fővárosi közgyűlésben is többséget szerzett az ellenzék. 

Alföldi Róbert is nagyon örül Karácsony Gergely győzelmének

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/HLina

Alföldi Róbert Jászai Mari-díjas színművész, rendező a győzelmet a következő szavakkal fogadta Facebook-oldalán vasárnap éjjel:

Gratulálok Karácsony Gergelynek, és nagyon jó munkát kívánok!

És nagyon örülök...

Másik világ jön: Európába, vissza!

(via 24.hu)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem lehetne végre leszakadni a nemi identitásról, és egy embert a tevékenysége, tudása, alapján megítélni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@reagens: (13:58) Azok igazak amit írsz, de van egy sokkal fontosabb dolgunk most.
Azonnal törvényt kell hozni, hogy az önkormányzatok saját hatáskörükben semmilyen hitelt, vagy kölcsönt nem vehetnek fel! Még képesek lesznek a lipsiönkormányzatok a kormány kontójára eladósítani a városaikat. Pénzcsapokat elzárni előttük és akkor nem marad más számukra, mint amiket írtál.
Egyébként pedig a Belügyhöz tartoznak közvetlenül, átvitt értelemben pedig a kormányprogramot kell végrehajtaniuk!
verőce21
@Aki Én: (14:34) A kolibri eszeddel ennyit fogtál fel belőle!
Javasolom beszéljétek meg @csak húgy...: gyal, mert ő egész évet Karácsonynak látja! :)
reagens
@verőce21: Nyitott kapukat döngetsz. Pár éve csak minisztériumi engedéllyel vehetnek fel hitelt és nem alapozhatják a költségvetést hitelre és negatívra. Biztos próbálkoznak majd de a kormány nem hülye.
SystemError
@verőce21: @reagens: Nagyon szép dolog az adósságállományt figyelni a jól lobogtatható statisztikák világában. Szóval, ha évközben csinálok egy csomó adósságot, de más kifizeti, akkor ugyanúgy statisztikailag csökkenő tendenciáról beszélhetünk. Szóval kiadás/bevétel oldon értelmezhető a teljesítmény. Az hogy Viktor mindig kifizette egy másik kasszából, de az nem soroljuk ebbe a statisztikába így nem igazán értem mit mérünk ebben a viszonyban... A másik, hogy adott forrásból valós ellátást tervezni szintén nem mindig a gazdálkodót fogja jellemezni, hanem a forrás oldalt, ha eleve nagyobb volt az igény.

Szóval nem tudom mit mértek a propagandán kívűl, de az üzleti életben ezt minimum igény-ellátásról kezdjük, majd ehhez képest értékeljük az elosztót legyen az fideszes vagy ellenzéki.

Ezt a Viktor kedvében járást töröljétek ki a szolgalelkű kis agyatokból...nem az övé a pénz és nem ő ad, hanem eloszt átlátható szempontrendszer mentén. Persze csak lop és zsarol, de el lesz küldve, ahogy ezt a nép is jelezte!
Nessy
Ha itt jól értem a többek által leírtakat, akkor most a renitens önkormányzatoknál pénzcsap elzárás, gyámság alá helyezés, kijárási tilalom, szigorú rendőri felügyelet! Hitel felvétel csak és kizárólag Orbán Viktornak engedélyezett, oroszoktól, kínaiaktól! Korrupció állami monopólium! Egyáltalán, aki nem bigott, szervilis fidesz hívő, annak silentium! Erre tényleg csak egyet lehet mondani: No comment!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.