A kormányhoz egyre közelebb álló Török Gábor politológus még éjszakai, gyorselemzésében kijelentette: a vasárnapi volt 13 éve az első olyan választás, amit nem a Fidesz nyert meg.

Ezt a választást nem a Fidesz nyerte

Török szerint: 

"- Főpolgármester és budapesti közgyűlés: ellenzék (2014: kormánypárt)

- Fővárosi kerületek: 14 ellenzék – 9 kormánypárt (2014: 6-17)

- Megyei jogú városok: 10 ellenzék – 13 kormánypárt (2014: 3-20)

- Megyei közgyűlések: 19/19 kormánypárt (2014: ugyanez)

Az értelmezési verseny arról, hogy ki nyert, már elkezdődött, de azzal a ténnyel nehéz vitatkozni, hogy 2014-hez képest a most közösen induló ellenzék jelentősen előretört, a kormányoldal pedig nagyon sok pozíciót vesztett. Ami biztos: 2006 óta ez az első választás, amelyet a Fidesz – ha nem is vesztett el – nem nyert meg."

(Fotó: Wikipédia)

Forrás: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Hülyéket beszél ez a Török. Attól, hogy a kormányoldal "nagyon sok pozíciót vesztett", még nem azt jelenti, hogy elvesztette a választást. Csak a korábbi önk.választáshoz képest, elhullajtott néhány pozíciót.
De összességében nyerte most is az országot!
tudode
Az ök. választásnál a társadalom sárga lapot mutatott fel a szektának, de ha így folytatják 22-ben lesz piros is, ha nem előbb!!
Sámannus
@verőce21: Nem matekozni kell. Ma mindenki tudja, hogy krumplival kordában tartott nyomorékoknak is szemet szúr, a hazudozás mögött az ő nyomoruk lesz fagyasztva. Ez pillanatok alatt megfordítja amit fényes győzelemként hirdetnek.
Tudjuk, hogy a határon túlról hozott krumplinak is igencsak költségvetési vonzatai vannak. Ezt nem veszi be az ellenzék gyomra. Kilóra mért demokrácia a téli tüzelőhöz lesz kötve, aminek akkor emelik az árát, amikor megkapják a pénzt rá.
Így aki adja is jól jár, és aki eledja is.
verőce21
Túlságosan elkényelmesedtek a Fidesz szavazói. Hogy úgyis nyerünk, mert itt van a társadalmi igazságosság.
Aztán távolmaradt 1 millió fideszes az EP-választáson, majd az önkormányzatin újra.
Meg is lett mindkettőnek az eredménye. Brüsszelbe bejuttattunk jónéhány nemzetellenes, hazaáruló magyarrágó férget, most pedig hagytuk rávetődni jónéhány nagyvárosi kasszára a börtönszökevényeket. De reméljük, ez utóbbiakkal nem lesz akkora baj, amíg "átnevelő intézetben" a fideszes kormányprogramot valósítják meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.