Akadozik a kártyás vásárlás, nem megy a netbank.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@reagens: En inkabb borkai pucer seggen lattam a fertot, de azt nagyon. ...:o))) Legyel ra kurva buszke, hogy o a kereszteny es szabaddemokrata... Mert most valami ilyen ideologiaba csapott at a puhos posvanyosi foldreszallasakor...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@karma1: Tényleg, csak egy kérdésem lenne hozzád! Jó ilyen tapló, személyeskedő hígagyúnak lenni, vagy néha azért gondolkozol is? :-))))))))))))))
silber13
@reagens: Karmától azt kapod, amit megérdemelsz! Se nem többet, sem kevesebbet.
silber13
: @durbincs: Kuss vén írástudatlan buzi!
karma1
@durbincs: Buzikam, te egyenlore fossal a radkuldott ugyvedtol - mert megerdemled. @silber13: -rol meg ugy altalaban mindenkirol pattanj le, te kis tetves secus - jo sokaig hallgattal, hogy befenyitettek... Ez van, osszeszarjatok magatokat egy pillanat alatt, ha valaki normalis emberkent reagal a szemetsegeitekre.
te is el fogsz tunni a sullyesztoben, a reagens, meg a tobbi szar troll haveroddal egyutt. Azt kapjatok, amit erdemeltek: pocegodrot a hatar szelen.Szoval ne merj senkit se gyalazni, aki az en, vagy mas tarsunk vedelmere kell, mert lofing vagy te hozzajuk kepest, a kisujjuk korme alatt a piszok is tobbet er, mint a ti szaros hadseregetek.
silber13
: @durbincs: Kuss vén írástudatlan buzi!
silber13
: @durbincs: Kuss vén írástudatlan buzi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.