A Magyar Nemzet szerint Kövér László és Kubatov Gábor Budapestre rendelte.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Na most akkor miaf@sz van fidesz csürhe. Kirúgjátok ezt a keresztény-kurvázó nemzethy sz@rt vagy nem?
azösszeskibanévfoglalt
ó ez az igaz aljas húzás.
fideszesként húzta be a váasztást, "függetlenként" szolgálja majd a ner-t
Borsodi
Orbánnak lehetsz a tanácsadója ne félj ők se különben csak szerencsésebbek.
Eladott Ország
Győrt már nem lehet beáldozni, és nem is fogják beáldozni. Minden ellenkező értelmezéssel ellentétben a fidesz az elmúlt héten nem engedte el Borkai kezét, nem határolódott el tőle és nem lökte ki magából. Felváltva nyomták a magánügyet, mint süket a csengőt, tagadták a korrupciós szálakat, és nem is értették, hogy egyáltalán miért kellene megszabadulniuk Borkaitól. Tarlós kármentési kísérlete áttetsző és hamis. Mert ez a rezsim lényege. Hogy képtelen a konszolidációra, a beismerése, a meghátrálásra. Ha Borkai bármit be akart volna jelenteni tegnap délután 6-kor, ez az egy dolog lehetett volna: lemond, eltakarodik a közéletből és áll az igazságszolgáltatás színe elé. Hogy ezt nem tehette meg, az pont ezért van. Mert mérések ide vagy oda, nem lehet gyengeséget mutatni. Annyi történt, hogy ez az eset más, mert egy váratlan helyzetben nem működnek a 10 éve működő eszközök: elhallgatás, mindent túlüvöltés, sárdobálás, alkalmatlanozás, hergelés, a téma mellékvágányra terelése. Magyarország civilizációs tradíciói mások ,mint Franciaország civilizációs tradíciói. Hát kurvára, bazmeg. A magyar civilizációs tradíciók zsákutcájára nincs jobb példa ennél az okádék sztorinál, ami az elmúlt tíz év NER-dúlás jéghegyének csúcsa.
Peller Anikó
Kubatov Budapestre rendelte? Ki a rosseb ez a kubatov? Vagy mi.

Egyébként nem lehet erre a borkaira kenni a választási bukást hazudós gecik, hiszen épp ott ahol él megválasztották (?). De nektek teljesen mindegy mit hazudtok a lényeg, hogy mindig hazudjatok gecik. Arról nembeszélve, hogy mindenhol csaltok amennyire csak bírtok, mega szőlőbírtokot se feledjük. Megne is azt nézzétek mit mondok, mert mindig hazudok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.