Orbán Viktor nem fejtette ki véleményét Borkai Zsölt, botrányba keveredett győri polgármesterről, ígérete ellenére. Azonban állítólag más megtette.

A Fidesz leszámol Borkai Zsolttal

A kormány véleményét artikuláló Magyar Nemzet rövid cikkében azt írja:

"A külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert.

A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt holnap sajtótájékoztató keretében jelenti be, hogy kilép a Fideszből."

Vagyis megmondták neki, hogy lépjen ki.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugyan már; csak önként felfüggesztette a tagságát!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Csak a fideszből lép ki? A polgármesteri helyét megtarthatja?
Eriksson
Önként és dalolva lesz kénytelen lemondani. Főleg a maga érdekében.
RonaGyuri
ugyan már; csak önként felfüggesztette a tagságát!!! =))
cikicakk55
Szerintem egy év múlva meg vissza lép.Most az emberek háborognak és a Fidesz hatalmas buktája után mutatniuk kell valami pozitívat is magukról.Talán észre vették a választási eredményekből,hogy a Magyar emberek már nem olyanok mint tavaly voltak. Kénytelenek kicsit vissza fogni magukat,mert így a 2022-es választást nagyon bukják. Mondjuk én azt sem bánnám,ha már holnap rabláncra fűznék az egész bagázst.
CsipkeRózsa
@cikicakk55: Hódmezővásárhely nagyon ügyes volt.
1magyar
@CsipkeRózsa: Egyetértesz a gyerekverővel és a szavazóival?
nemkati
Nem tudni, hogy Győrben hogy alakul az újraszámlálás, találnak-e valami csalásra utaló dolgot. Ha nem, akkor jól megbundázta ezt a Fidesz. Majd visszalép Borkai a polgármesterségtől, és új választásokat kell kiírni. Ha kiderül valami csalás, akkor meg simán Glázer Tímea lesz a polgármester. Mint ahogy akkor is ő lett volna, ha Borkai visszalépett volna a választás előtt.
Pálinkafőző Rézüst
Nem fog leszámolni vele! Akkor önmagával számolna le...
SystemError
Kubatov fog ráolvasni, a volt autószerelő ês fradi/fidesz behajtó kopaszok karmestere. Ez az ember egyedül több kokót fogyasztott, mint más fideszesek ebédet. Jó hogy nem Habony vagy Deutch kéri számon. :)
Pálinkafőző Rézüst
@1magyar: a pedofil fideszesekkel??? Nem, nem értek egyet velük!! Ezek még wc-re is kiskorúakkal mennek...
justhpeter
Ha kilép szabadon garázdálkodhat tovább ? Akkor már nem minősül fideSS-polgármesternek ?
csak úgy....
@Eriksson: gondolom,nálad még erkölcsileg menne a kábszeres,kufirculós bajnok...
Dr plágium
Jó lenne ha gyorsan felfüggesztené a polgármesterséget is.
Dr plágium
A vezír egy gyáva nyúl. Kényes ügyekben sumákol és nem válaszol, lehet ő is bőven részesült?
Macskaszem
Ha sikerül újraszámoltatni a szavazatokat, lehet a polgimesterség is ugrik. Lopott már rengeteget, amiből simán új életet kezdhet, próbáljon mostantól piaci alapon boldogulni, és örüljön, hogy nem csukják le. Egyelőre.
simmering73
A magyar népnek kellene már leszámolni a fidesszel. De eljön az az idő is.
csak úgy....
nagy dolog ,hogy csaltak vagy sem! engem jobban érdekelne,hogy ez a lyukas zoknis,miböl finanszírozta a yachtot+a müvésznöket!
Béla333
Borkai ügyeiről nyilván eddig is tudott a Fidesz vezérkara! Lopásban nem tűrik a konkurenciát!
Ha az "ördög ügyvédje" nem dobja be a videót, most ünnepelnék, csókolgatnák, hogy nyert Győrben, holott a lopásokat ugyanúgy elkövette, csak nem lett volna ekkora visszhangja az ügyeinek.
Egy szemforgató hazug reakció hogy azért mert napvilágra került Borkai züllöttsége, most kiléptetik a Fideszből!
nevemnick
Az egészségesnek látszó testnél is minden baj belülről kezdődik.
A rohadás is...
Ennek vagyunk tanúi.
rokker33
Hát ezek után, hogy hiteles maradjon az a nagy keresztény fityesz ez lett volna a minimum, hogy vissza léptetik és 5 év múlva indítottak volna másik hiteles embert!Nagyon sokat számított Tapló Pista kirohanásai az ellenzékkel a szombathelyi fideszes balhé és most a győri incidens is kiverte az emberekben a biztosítékot!Remélem új választást indítványoznak Győrben minél hamarább,hogy ez a hulladék oda kerüljön ahová való a börtönbe!
Sámannus
Orbán most úgy tesz mint a néma fing, tudjuk annak szaga híres, még a görény is sírva könyörög a receptér, ez abban nyilvánul meg, hogy több Borkai van a fideszben mint gondolnánk, és ők mind folyamatosan szellentenek.
Most kiteszik ezt mint macskát szarni. Maradt azért még bőven illatanyag,ezt nem lehet ám csak úgy kitakarítani, mert az egész istállót kellene ganyéjozni.
colibri
@cikicakk55: Gratulálok a tegnapi szuper eredményhez, ami főleg rajtatok vásárhelyieken múlott! Nagyon szurkoltam Márky-Zaynak, öröm volt látni az eredményváró jó hangulatát, az eredményt és a gyors feldolgozást. Büszke lehet a város, hogy ilyen polgármestere lehet!
csak úgy....
@Horizont: elöször elengedik anyagilag és erkölcsileg a hüségeseket, ki tudja mivel köpött a levesbe borkai,mert ez nem egy friss anyag ...
jancsipapa
@Macskaszem: Ha nem csukják le,az lesz (lenne) az igazi botrány.
Béla333
Hiteles(ebb) lehetne a Fidesz: jelentsék fel Borkait az Audis földterületek disznóságai miatt vagy a csókosoknak kedvező, irányított közbeszerzések miatt.
Ha ezt nem teszik meg, akkor az egész csak púder...
jesz
szegény Borkai...így kibaszni vele...méghogy kiléptetik a pártból?

Idősebb kommentelők felröhögnek, amikor emlékeikben feltűnik az MSZMP legsúlyosabb pártfegyelmi büntetése: az elvtársat kizárjuk a pártból!
Nagyon szar lehetett...mint most Borkainak...példás büntetés.
colibri
@justhpeter: Azt gondolom, minden menni fog tovább, csak a látszat kedvéért kilép/kiléptetik a fideszből. Természetesen megmarad a kapcsolat együtt a polgármesteri székkel, hacsak! a szavazatok újraszámolásának kiharcolása nem hoz ki csalással megszerzett eredményt. Mert akkor azt nem tudják eltitkolni és menthetetlenné válik. Orbán egy borzasztó sunyi alak, tisztában van vele, hogy miért és mekkora szüksége van a győri pozícióra, eddig is az ő tudtával mentek így a dolgok. Minden megfelelt neki, de közbejött a választás előtti botrány..., miután több variáció után azt a döntést hozta, hogy lépjen ki a pártból és maradjon meg neki győri polgármesternek. Ezzel próbálja menteni emberét és tartani a kialakult kapcsolatuk folytonosságát.
colibri
Ha valós leszámolás volna, felállítaná a polgármesteri székből! Az lenne a leszámolás, nem a közös megegyezéssel történt kilépés a pártból.
fahrenheit451
Már késő.
Borkai Zsoltnak sikerült az, ami eddig senkinek: megmutatta a NER igazi arcát (egy lyukas zokniban, mert aki paraszt, az is marad!).
human
És bejelenti, hogy rájött, hogy ő mindvégig Soros embere volt. Köszöni a pártnak, hogy segítették a felismerésben, de elsősorban Orbán Viktor tisztánlátása segítette ebben.
(lásd: Orwell - 1984)
Gauntlet
Mintha csak ő tehetné erről ! Az egész rendszer ilyen! Korrupt, züllött, lebetonozott!!
Yoda69
A vakkomondoros asszonyvero is ujra polgármester. A NER a velejeig rohadt rendszer
Klubtag
És mi lesz a milliárdokkal, amit ügyvéd haverjával elsíboltak a győri forrásokból?
Egyébként meg megszámlálhatatlanok azon önkormányzati tisztségviselők (polgármesterek, testületi tagok), akik magukat függetlennek vallják, de bőven a fidesz csecsén lógva simán kiszolgálói a rothadt NER mindennapi
kártékony működésének - tisztelet a kivételnek.
dr. prédikátor
Nincs kérem itt semmi látnivaló!!! Most a borkai lett a S O R O S!!!dE EZ NEM CSAK AZ Ő BUKÁSA !!!A fitymaszba megindult a rothadás folyamata, és ezt már nem tudják megállitani!!!De láss csodát!!! A patkány O1G is inkább elmenekült Azerbajdzsánba!!!A borkaival való leszámolást pedig rábízta a köteles etársra és a kibaszov etársra!!!Gerinctelen tolvaj nemzetvesztő csürhe!!!
kereső
Leszámol? Na ne röhögtessetek már.Micsoda büntetés- kiléptetni a pártból. Attól még ő lesz továbbra ( a csupasz segge), a NER arca.Benne van minden, amit orbán rendszeréről, az állampártról tudni kell, és tudni lehet.Egyébként is a kormány eddig "magánügynek" tekintette az egész botrányt- novákostul, gulyás gergelyestől kezdve ,mindenki. Akkor most mi történt? A PÁRT nem ért egyet a kormánnyal? Vagy be kell védeni egy nagyobb halat, ( toporzék külügyminiszterünkre gondolok)nehogy kiderüljön mégsem szülői kölcsönből sikerült megvenni/átalakitani a rezidenciát? ( szijjártó győri, és nem egy fényképen látható a NER arcával, a Cessna társaságában).
Eladott Ország
Ló@szt számol le! Ez az ügy jóval túlmutat Borkain. Ő a NER igazi arca, vagy ha úgy tetszik, meztelen hátsója. Magyarország szimbólumává vált a kurvákkal közösülő meztelen seggű polgármester, aki a rendszerszintű NER-korrupció megtestesítője. Az Audis földügyletektől anyu 4 hektáros birtokán át a közpénzből saját lábon álló leszármazottakig és a szent család körül szövődött maffiahálózatig. Kis balhénak indult, de nagyot szólt a yahtos bulika , csapjanak is olyan magasra a hullámok , hogy bele fulladjon az egész narancs maffia !
szaboria1
Orbán a kényes ügyekkel sosem foglalkozik azt mindig le pattintja másoknak. Inkább most is elment a pecsenyéjét sütögetni Erdogánhoz meg
az Azerbajdzsáni haverjához.
1magyar
@Pálinkafőző Rézüst: De én Hódmezővásárhelyről a Márki zaj-ról írtam, a gyerekverőről és az őt megszavazó hasonlókról.
tudode
Kiadta őfélesége a kilövési parancsot, Elvégezteti a piszkos melót, mert ""aki tisztességesen viselkedik, ha megsebesül, kihozzuk a csatatérről, de aki nem, arra mi is lőni fogunk.""", hogy legyen kivel villogni az EU-ban SZABAD KERSZTÉNY módján!
.
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ&t=7s
.
!!!
reagens
Ez aztán a roncsellenzéki találékonyság. Még azt is tudják idézni amit nem is hallottak. :-))))))
human
A párt nem a tagságára számít, hanem hogy rendszeresen utalja a százalékot.
dr. prédikátor
@reagens: nyikari cerkóf!!!NEKED ITT K U S S, takony!!!
sokanvagyunk
Párttagnak még csak-csak elmenne, ott nem kell nap mint nap megjelenni és villogni, no de polgármesternek... - gratulálok a győrieknek.
1magyar
@Horizont: Téged is verni kéne, hogy legyen egy csöpp eszed és érzésed.
RonaGyuri
A nép az isten adta nép, mely …

Titanilla, n/Nézőpont és szúró-próba

A derék köz-TVben arról győzködik a közt, hogy tulajdonképpen ők győztek. A liba a vendégével arról elmélkedik, hogy a nép a Borkai miatt büntetett. Aminek azért van némi pikantériája. Hiszen Győrben ő nyert! Másutt büntettek???
Majd arról győzködte a vendégét, hogy ő szúrópróba szerűen nézegette a jegyzőkönyveket és azt tapasztalta, hogy sok helyen csak pár száz (4-500) szavazattal kapott többet a gaz ellen. Meg kell jegyezzem, hogy
reagens
@dr. prédikátor: Nyomi! Neked nem osztottam lapot!
tudode
Lassan kiismerhető a rendszerváltás reménysége rafcs észjárása, amely bevált dúrva faterjánál "is", az okt 13-i cikk hsz szerint
.
Hsz
-------------------------------
.
----- Megkérdezték Orbán Viktortól, hogy támogatja-e Borkai Zsoltot
.
Tehát a NEMZETI ERŐSZAK RENDSZER fejének nincs véleménye, mivel kiteljesítette a rendszerbe szervezett korrupción belűl mindazt, amelytől minden tisztességes állampolgárnak felfordúl az emésztőszerve, mivel taktikázik őfélesége az Eu felé, hogy őkelme így harcol a korrupció ellen, hogy egy snecit beáldoz a hozzá hasonló cápák közül, védve a teletömött hokizsebét!!!
-----------------------------------
.
Kiszámíthatatlan. félelmetes fazon!!!
cikicakk55
@CsipkeRózsa: Köszönöm szépen! Nagyon igyekeztünk,de megértem 64 évet és ilyen durva kampány még eddig egy sem volt. Most,legalább is itt Hódmezővásárhelyen nagyon elrúgták a pöttyöst. Fizikai bántalmazás ért nem egy aktivistát,aki Márki-Zay Péterért dolgozott,letépkedték Péter plakátjait,diákoknak fizettek,hogy elektromos rollerekkel száguldozzanak a belvárosban, és a választás napján 10.000 ft-ot adtak a szavazatokért. Több száz milliós kampányuk volt.Igaz,a tét is nagy volt,mert Lázár János zavarta ide Grezsa Istvánt( államtitkár volt),hogy feltétlen nyernie kell.Szerencsére nem sikerült neki. Azt mondják( persze ez vicc),hogy Lázár Szege-Vásárhely közt szedi fel a Tramtrén sínjeit és viszi Makóra. Budapest is nagyon ügyes volt.Remélni sem mertem,hogy Tarlóst lapátra teszik.Ráadásul már nem narancsszínű az ország.Nagyon sok város és helység esett ki a FideSS irányításából. Vajon hol van most a tavaly oly aktív 2,8 millió választó? Most 1,3 millióan szavaztak rájuk,de ebben már benne van a 250.000 Törökországból Importált "vendégmunkás"
cikicakk55
@1magyar: tegnap 19:01
Jól mondta Márki-Zay Péter,hogy nagyon sok Magyar ember elhiszi a rágalmakat amit írnak róla. Azt hiszem rengeteg Magyar gyerek örülne,ha az apja annyit ütné verné,mint MZP a gyerekeit. Láttad te egyáltalán a gyerekeket? Ő nem olyan mint a csuti,hogy vizet prédikál és bort iszik.Ő tényleg keresztény,katolikus és nem azért lett vallásos,mert a politika úgy kívánta. Ő sosem mondta,hogy térdre csuhások. Soha nem tagadta,hogy valamikor hitt a Fidesznek,sőt a tagja is volt,de mikor látta és érezte,hogy mi megy a Fideszen belül,úgy döntött,hogy ezt az Ő lelkiismerete nem tudja elviselni. Ki is lépett,azóta egy pártnak sem a tagja,de kiváló Polgármestere a városnak. Nem lennénk ekkora slamasztikában,ha ilyen embere lenne a miniszterelnök.
cikicakk55
@colibri: tegnap 20:38
Köszönjük szépen! Kemény menet volt,de megérte. Pont írtam Csipkerózsának,hogy ennyire mocskos,agresszív,aljas kampányt még nem értem meg. Szerencsére az embereket itt már nem lehet az agresszióval és a hazugságokkal megvenni,félelemben,rettegésben tartani. Megpróbálták pedig.Kifejezetten jó orvosokat,mérnököket,vállalkozókat rúgtak ki,mert szimpatizáltak Márki_ Zay Péterrel. Úgy tudom,hogy 12 ember járt így. Most már szerencsére a képviselő testület is megváltozott.Péternél a kétharamad. Az Önkormányzatnál teljesen megszüntette a korrupciót,most már a városban is megtudja ezt tenni. Végre nem csak az a 2-3 ember gazdagodik,akik eddig elnyertek minden pályázatot. 1,5 év alatt teljesen átalakította a várost,szerencsére nagyon jó írányba,pedig több milliárd forint adóssággal vette át a várost tavaly.
1magyar
@Horizont: Neked ennél már csak több lehet.
Béla333
Tisztázzuk: akkor és csak akkor számolna le a Fidesz Borkaival, ha a sokmilliárdos Audi földmutyi és egyéb közbeszerzési visszaélések miatt feljelentést tenne ellene.
Az, hogy mindenféle büntetőügy nélkül egyszerűen hagyják, hogy a lopott pénzekkel lelépjen, az nem leszámolás! Az cinkosság bűnügyekben!
nezelodo
Nem kell csodálkozni, "csak botlás volt". Amikor a cigány gyerek késsel fenyegetve kirabolt egy felnőttet, az meg csínytevés. Csínytevés a Dr. Flóri 1.6 milliárdos lopása, csínytevés volt a kolontári károsultaknak összetelefonált segély elsikkasztása, (jó abból futotta egy párhuzamos családra, és néhány hordó whiskyre is belőle), csínytevés a Mengyi Roland alkotmányos költsége, a Lázár vadászkastélya, a százlábú Rasi férjének tolvajlása, a Simonka bűnszervezete,stb, a végtelenségig lehetne sorolni. Amikor meg ki kellene állni a vezérnek, Azerbajdzsánig fut a rokonaihoz. Ne legyen kétsége senkinek, akárhová is fut, a visszaszámlálás megkezdődött, el lehet küldeni a szálláscsinálókat Belizbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.