Orbán Viktor nem fejtette ki véleményét Borkai Zsölt, botrányba keveredett győri polgármesterről, ígérete ellenére. Azonban állítólag más megtette.

A Fidesz leszámol Borkai Zsolttal

A kormány véleményét artikuláló Magyar Nemzet rövid cikkében azt írja:

"A külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert.

A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt holnap sajtótájékoztató keretében jelenti be, hogy kilép a Fideszből."

Vagyis megmondták neki, hogy lépjen ki.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugyan már; csak önként felfüggesztette a tagságát!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@colibri: tegnap 20:38
Köszönjük szépen! Kemény menet volt,de megérte. Pont írtam Csipkerózsának,hogy ennyire mocskos,agresszív,aljas kampányt még nem értem meg. Szerencsére az embereket itt már nem lehet az agresszióval és a hazugságokkal megvenni,félelemben,rettegésben tartani. Megpróbálták pedig.Kifejezetten jó orvosokat,mérnököket,vállalkozókat rúgtak ki,mert szimpatizáltak Márki_ Zay Péterrel. Úgy tudom,hogy 12 ember járt így. Most már szerencsére a képviselő testület is megváltozott.Péternél a kétharamad. Az Önkormányzatnál teljesen megszüntette a korrupciót,most már a városban is megtudja ezt tenni. Végre nem csak az a 2-3 ember gazdagodik,akik eddig elnyertek minden pályázatot. 1,5 év alatt teljesen átalakította a várost,szerencsére nagyon jó írányba,pedig több milliárd forint adóssággal vette át a várost tavaly.
1magyar
@Horizont: Neked ennél már csak több lehet.
Béla333
Tisztázzuk: akkor és csak akkor számolna le a Fidesz Borkaival, ha a sokmilliárdos Audi földmutyi és egyéb közbeszerzési visszaélések miatt feljelentést tenne ellene.
Az, hogy mindenféle büntetőügy nélkül egyszerűen hagyják, hogy a lopott pénzekkel lelépjen, az nem leszámolás! Az cinkosság bűnügyekben!
nezelodo
Nem kell csodálkozni, "csak botlás volt". Amikor a cigány gyerek késsel fenyegetve kirabolt egy felnőttet, az meg csínytevés. Csínytevés a Dr. Flóri 1.6 milliárdos lopása, csínytevés volt a kolontári károsultaknak összetelefonált segély elsikkasztása, (jó abból futotta egy párhuzamos családra, és néhány hordó whiskyre is belőle), csínytevés a Mengyi Roland alkotmányos költsége, a Lázár vadászkastélya, a százlábú Rasi férjének tolvajlása, a Simonka bűnszervezete,stb, a végtelenségig lehetne sorolni. Amikor meg ki kellene állni a vezérnek, Azerbajdzsánig fut a rokonaihoz. Ne legyen kétsége senkinek, akárhová is fut, a visszaszámlálás megkezdődött, el lehet küldeni a szálláscsinálókat Belizbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.