A 2019-es önkormányzati választást Budapesten elvesztette, de a fővároson kívül megnyerte a kormányzó Fidesz-KDNP-szövetség - értékelt a Nézőpont Intézet. Az MTI-hez hétfőn eljuttatott szavazatátszámító elemzésében azt is megállapították: az Orbán-kormány "politikai mozgástere, kormányzati eszközrendszere és alkotmányozási felhatalmazása is változatlan az október 13-ai önkormányzati választás után".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Drága Fodor úr, az isten áldja meg mind a két kezével! Ezúton is köszönöm a legalább 273 milliónyi összmagyarság nevében, hogy immár nem kell bizonytalanul tapogatóznunk a sötétben. Igen, a baloldali pártok valóban az Ádám anyák napján szindrómában szenvednek. Pontosan ugyanúgy, ahogy ennek az országnak a jelentős része is. A baloldali, ellenzékben kivéreztetett, mindenféle fideszes hatósági ellenőrzésekkel szívatott, pénzbüntetésekkel ellehetetlenített, a közszolgálati médiából kiszorított, a 100%-ban fideszes magántulajdonban lévő álmédiában reggeltől estig mocskolt pártok valóban súlyos identitás- és hitelességi válsággal küzdenek. Ámazonban. Nem kispályás görénység, hogy miután a fideszes Állami Számvevőszék a választási hajrá kellős közepén százmilliókkal bünteti a fidesz legerősebb ellenfelét ellenségét és azt sem hajlandó kinyögni, hogy pontosan mi alapján követte el ezt, a fideszes kimagyarázó, a fideszes tévében az ellenzék túlélési keserveit maga előtt tolva fikázza a komplett baloldalt. Márpedig ha nem a Nézőpont Intézet kormánymegrendelésre készülő felméréseit és elemzéseit vesszük figyelembe, akkor azt látjuk, hogy a bizonytalanok Magyarországon legalább annyian vannak, mint a fidesz szavazói, vagy inkább sokkal többen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
@Eladott Ország:"... azt látjuk, hogy a bizonytalanok Magyarországon legalább annyian vannak, mint a fidesz szavazói, vagy inkább sokkal többen!"...és ezek joggal a fidesz-kdnp-ellenes meggyőződésűekhez sorolhatóak.
Ezek a leszakadók, a megzsaroltak (közmunkával, segélyekkel, támogatásokkal, stb.), iskolázatlanok, hátrányos helyzetűek, akiket állítólag nem hagy a kormányzat az út szélén..., stb., stb., stb.
A NER az embertelenség, a gőg, a bűnözés, a gazemberek uralmának megjelenítője. Nincs ehhez fogható bűnbanda egész Európában, bármennyire is keresik szánalmas igyekezettel a példákat.
Peller Anikó
@Eladott Ország: Ez csak annyit jelent, hogy
1. a nézőpontin tézet mocskosul hazudik a köszvéleménykatatásával
2. az országgyűlésin rohadtnagyot csaltak, itt meg ez nem volt elég (mert itt is csaltak ezerféleképpen)
Eladott Ország
@Peller Anikó: A következő önkormányzati választásra elkészül az új szoftver a fideszes algoritmussal. Most túl magabiztosak voltak.
Macskaszem
Ez nem közvélemény kutató, hanem közvélemény befolyásoló intézet.Csakhogy már nem jön be a "sokszor mondjuk, akkor elhiszik" elmélet. Lapozzatok köcsögök!!
RonaGyuri
Egy bugyuta vita,

amivel valójában csak azt okadatolják, hogy egy kukkot sem értettek meg a választási rendszer lényegéből

Ahogy az lenni szokott választások környékén a politikusok és főleg az un. szakértők, hogy a firkászokról meg ne felejkezzem, még a szokásosnál is nagyobb aktivitást mutatnak, sőt akadnak olyanok is, akik hosszabb önkéntes csendet törtek meg.
Nos ennek a tudatlan, tájékozatlan és buta bagázsnak a kedvenc gügyűje, hogy olyan dolgokról elmélkednek, olyan dolgokban keresnek összefüggéseket, amik között nincs. Nem mintha nem lenne kedvenc szokásuk, hogy idétlen preparált közvélemény-matatások számait mandátumra számolják át! =))
Nos nincs ez másképp a vasárnapi HELYHATÓSÁGI választásokkal sem. Ezek a kétes-értékű egyedek azon vitatkoznak, hogy – most fijjej Wazze – meg lenne-e Orbánéknak a 2/3 vagy sem, ha országgyűlési lett volna a vasárnapi szavazás! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.