Ughy Attila szerint ez részben a győri botránynak köszönhető, valamint annak, hogy nem reagált rá a Fidesz.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
De bizony, hogy önkormányzati választás volt, amelyet nem csak a Borkai-ügy befolyásolt, hanem , többek között az általa is gyakorolt, és most egy-az egyben leleplezett tolvajlás, amelyet olyan gátlástalanul, iparszerűen űz a fidesz, hogy az ember zsebében kinyílik as bicska. De válasz volt ez a választás a hatalomgyakorlás arroganciájára is, a barbár kampányra, amely pontosan leképezte a fidesz valóságát.
És most én mondom, hogy folytatjuk. Lesz még Magyarország köztársaság, amelyet a tisztelet röhejes követelése nélkül is értékelni fog a nagyvilág.
reagens
„Szerettük, becéztük ezt a várost, amely az elmúlt évben a nemzet megrontója lett. Tetemre hívom itt a Duna partján a magyar fővárost: ez a város megtagadta ezeréves múltját, ez a város sárba tiporta koronáját, nemzeti színeit, és vörös rongyokba öltözött.”
Vitéz Nagybányai Horthy Miklós Kormányzó Úr
Aki Én
@reagens: ..tudom, nem szép dolog, de én jókat mulatok a betegséged tünetein :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.