A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a Borkai-ügy miatt legalább három kerületet elveszített a Fidesz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludmilla
gulyás,elég hülye vagy,hogy azt hiszed,hogy egy demokráciában nincs örökös polgármesterség:de van,akit megtartanak,igen,a választók:lásd:Pokorni,Cser-Palkovics,Vörös Laci Celldömölkről
tudode
Na ne!
.
Egy legény volt, aki EMBER maradt tisztségében is, az ország Árpi bácsija, akinek a temetésén jelen volt az, akinél magányosabb egyed nem rontja a levegőt
.
----- A magánember
.
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg
.
Ennyit a szektafőnök népszerűségéről!!!
Dr plágium
A qrva anyátokat érdemeltétek volna. Mi az hogy örökös? Nem a ti tulajdonotok egyetlen kerület, város, falu, tanya sem! Majd örököljetek anyátok, apátok után!
Dr plágium
Inkább azt meséld el mitől magánügy borkai életvitele. Mert egy politikusnak feddhetetlennek kell lenni a munkában és a magánéletben is. Elsősorban azért vesztettetek el ennyi kerületet mert fordítva ültök a lovon, rendkívüli módon le kezelitek az embereket, mindenkit hülyének néztek és még most sem hátráltatok ki borkai mögül. Tehát ti véditek az orgiázó, kokózó, pénzlenyúló elvtársaitokat.
Nyírfa
@tudode: Nem Orbánra reagálok, mert ő egy elhanyagolható tényező amellett az ember mellett, akinek a köszöntése utána következett a you tube-n. Felemelő volt.
Nemezis
Nekem hullanak a könnyeim, azokért a kocsog kis csicska fidesznyik tótumfaktumokért, akik eddig ott pöffeszkedtek az önkormányzatokban, de most repülnek. Jaj, mi lesz velük ezután.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.