Begyűjtötték a térfigyelő kamerák felvételeit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
90 éves embereket vernek az utcán. Erre nehéz szavakat találni. Ha ez az aminek látszik, egyértelműen orbán bűne. De ezen kívül is van elég hasonló, ami miatt ez nem is kérdés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: te hol élsz lelkem?
Melyik fideszest érintő ügyben volt nyomozás a több tucatnyiból?
Hagyjuk, veled nulláról kell kezdeni. Nem is csoda, hogy fideszes vagy. Jó alany vagy rá.
Aki Én
@Málna: ...igen, egy újságcikk alapján. orbánhoz kozeli alakoknál az ügyéség nem foglalkozott az újságcikkek alapján történt feljelentésekkel. Pedig azok súlyos, milliárdos korrupciós ügyek, nem hazugságok, mint Pikó esetében ki is derült.
Gondolkozz ha már politizálsz. Ez nem hit kérdése.
Málna
@Aki Én: Nálad hit kérdése ez, nem nálam. Ha feljelentik Borkait, és annak van alapja, akkor nyomozni fognak. Még jó, hogy anélkül nem, végülis jogállamban élünk. Szép is lenne, ha csupán szóbeszéd és feltételezések alapján nyomoznának valaki ellen. Biztos meglepődnél, ha feljelentenélek téged drogozásért és kerítésért, holnap pedig házkutatást tartana nálad a rendőrség. Csak mert én azt mondtam.
Aki Én
@Málna: Buta azért ne legyél! Egyrészt többen feljelentették, másrészt ilyen ügyben, amit egyébként évek óta tudni, hivatalból kellene eljárni még egy civil ellen is. Annál itt konkrétabb dolgok vannak, minthogy a rosszindulatú Málna engem alap nélkül feljelentene egy kitalációval.
Tényleg elkeserítő, hogy mennyire nem akarod megérteni. Vagy csak szívatsz.
advocat
Ez tényleg a legalja! Csak elfogják őket, mert a kamera mindent lát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.