Lassul az ipari termelés az egész világon, de a magyar prognózisán javított a valutaalap.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
reagens
Az a rohadt, korrupt, analfabéta Fidesz már megint kifürkészte a haladó ellenzékiek stratégiáját és ezzel bebetonozta a hatalmát! :-))))))))))))))))))))
Legközelebb az elvtársaknak nagyobb hangsúlyt kell helyezni a biztonságra és a soraik közül ki kell emelni az árulókat! :-)))))))))))))))))))))))))))
papa.49
Az IMF. ilyet biztos nem állított !!!
Eriksson
Ez csak attól lehet, hogy KariGeri lett a főpolgi.
Klubtag
@papa.49: ...nekem is ez a gyanúm, de egyébként is már durvára unalmas, hogy minden külföldön megjelent Magyarországgal kapcsolatos megnyilvánulás (bárhonnan, bárki részéről is szülessen) magyar fordítása ill. INTERPRETÁLÁSA elfogadhatatlan a kormány-propagandisták torzításai miatt, 10-ből 9 és félszer hazudnak a mint a vízfolyás...
Mást se csinál az érdeklődő ember, mint hogy megkeresi az eredeti megjelenést és összevet...
És ezt addig művelhetik ebben az országba , kedves fiatal barátaink, amíg nem érzékelitek, hogy milyen fontos a nyelvismeret. Amíg ügyeskedéssel és nem valós képességekkel akarjátok a nyelvvizsgákat igazolni.
papa.49
@Klubtag: Ennél nincs más csak az, hogy index. de tudvalevő a tulajdonosok kiléte nem igazán hiszek nekik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.