Mostantól minden másképp lesz: el kell felejteni a sima Fidesz-tarolásokat, és az ellenzék szétesésében sem érdemes reménykednie a Fidesznek. Meglepő szembenézés a kormánypárti konferencián.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem tudja elképzelni a fidesz, hogy a Borkai vircsaft már csak a hab volt a tortán. Azok az emberek, akik nincsenek annyira kiszolgáltatva a helyi kiskirályoknak, mint a kis településeken, látva az utóbbi időben egyre arrogánsabb és cinikusabb kormányzati viselkedést, a növekvő korrupciót, a kialakult "uram bátyám" világot, az féktelen urizálást, megunták, és mertek véleményt nyilvánítani. A nyugdíjasok is rádöbbentek, hogy a nyugdíj napról napra kevesebbet ér, ezzel az inkorrekt "infláció követéssel",emeléssel, és csak pár kiló krumplit érnek, azt is csak választások környékén , felálltak a fotelből, de nem kézcsókra járultak! Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.