Csorbai Ferenc azt ígérte, lemond, ha nem kap kellő felhatalmazást. A választók 68 százaléka érvénytelenül szavazott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Mindenhol, ahol 1 jelölt volt, akár 1 szavazattal is polgármester lett. Csorbai Ferenc meg minek beszélt össze-vissza a lemondásáról. Tessék csak szépen elvezetni Mohaxot!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Érdekes , mikor Felcsúton néhány nappal a választások előtt,- máig ismeretlen körülmények között- meghalt Váradi András, és csak Mészáros Lőrinc maradt és győzött , nem látom , hogy a fideszék tépték volna szájukat! Akkor az úr a tisztesség jegyében és a demokratikus választások érdekében nem kérték a nemzet gázszerelőjének visszalépését!
papa.49
@RonaGyuri: Ez a fütyiszes KETTŐS MÉRCE !!!
RonaGyuri
@Eladott Ország: @papa.49: nálatok a pont! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: egyébként meg kell jegyezzem:
"A Szabad Pécs azt írta, hogy Szekó Józsefet egy borospincében találták holtan. Helyi forrásaink megerősítették, hogy baleset történhetett a gázzal teli pincében, de hivatalos információt erről nem adtak ki.".
Mi ebben a tragikus véletlen??? egyébként, ha jól emlékszem a Váradit legyilkolták! =))
colibri
Érdekes, hogy Borkai botrányos győzelme rendben van a fidesz részéről, míg a mohácsi mszp-s polgit kifúrják a székéből! Értem én, hogy a mohácsi narancsos szavazók így tüntettek a sajnálatos helyzet ellen, de most mégis, a következő ciklusra el kellene fogadniuk az ellenzéki polgármestert.
papa.49
@RonaGyuri: Az hogy elhitte neki még a mustgáz se árt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.