A balatonfüredi ingatlanban a legfőbb ügyésznek is van egy apartmanja. A Borkai-szexbotrány kapcsán érintett Rákosfalvy Zoltán ügyvéd ugyanabban a balatoni luxusapartman-házban vett üdülőt, ahol ingatlantulajdonos Polt Péter és a felesége is - írja az Átlátszó

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Így, egy kupacban szomszédolhatnának a szegedi csillaghotelben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@nemkati: Nem tudom, hogy a győriek az ATM-et is megdicsérik, amikor kiadja a pénzüket? Nem az a dolga!! egy település polgármesterének, hogy a településért, az ott élő emberekért tegye a dolgát? És lehetőleg ne okozzon károkat, szándékosan. Úgy látszik a győrieknek tök mindegy, hogy 4-7 milliárddal kevesebb került a város büdzséjébe. Helyette, borkai, az ügyvédje, meg még nem tudni. hogy ki is gazdagodott ennyivel. Jó polgi, mi?
nemkati
@kereső: Józan ész és logika nem sok szorult azokba, akik Borkait megszavazták. Ugye, 9-10 éve sokan azt mondták, hogy adjunk egy esélyt 0rbánnak, és meglátjuk, milyen lesz. Most, hogy az ellenzék azzal kampányolt, hogy tegyük tisztába az önkormányzatok piszkos ügyeit, legyen vége a lopásoknak, a korrupciónak és a kiskapuk kihasználásának, most nem sokan akartak esélyt adni az ellenzéknek. Pedig most sokkal inkább meg kellett volna tenni.

Én csak annak drukkolok, hogy a most megszavazott ellenzék valóban tisztakezű legyen, és megtegye a sajátjaival azt, amit Pokorni 2010-ben ígért a sajátjainak, de nemhogy nem tartották be, hanem még díjazták, jutalmat kapott a tolvaj és a csaló.
kereső
@nemkati: kitüntették- simonka!, akit még a polt ügyészség is bűnszervezettel vádol.( bár a btk.módositása miatt-lex simonka- ez valószinűleg nem fog megállni, annyira nehéz lett a bizonyitás).
És igen, !! ezért kellene az mszp-nek, ha még meg akar valamit őrizni az arcából eltávolitani a közéletből mindazokat,akiknek a disznóságai ismertek.Még akkor is, ha éppen most lettek önkormányzati képviselők. El kellene már kezdeni a tiszta kezek politikáját- és ebben az ellenzéknek élen kell!! járnia. Nincs magyarázat, hogy de a fidess, vagy de a borkai független IS! Ha nem igy tesznek - nem tudnak új szavazókat bevonzani, és itélet napig orbán!
nezelodo
Nahát, ezt a véletlent! Erről az jut eszembe, amikor Orbán hisztériás rohamot kapva országos hecckampányt rendezett a Demszky szürke eminenciása miatt, és amint kiderült, hogy a Mesterházy Ernő a Simicska barátja és telekszomszédja Szigligeten, mintha elvágták volna úgy abbamaradt a heccelés. Vigasztalásul a közeli Császárváros polgija felkarolta az "üldözöttet", még a meleg vizet is a város költségére hordatta tartálykocsival a fürdőmedencéjébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.