A Győri Audi ETO KC-nál technikai vezetőként hivatkoznak Borkai Ádámra a tao-támogatás iránti kérelemben – hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos.

Borkai Zsolt fia állami pénzből is szakít havonta közel egy milliót

A szexbotránya ellenére újraválasztott győri polgármester fia, Borkai Ádám ügyvezetője az Akonia Ingatlanforgalmazó Kft.-nek, amelynek nincsen árbevétele és évek óta veszteséges, mégis évente 12 millió forint bért fizet neki. Az ifjú Borkai emellett a nemzetközi kapcsolatok koordinátora a győri kézilabdaklubnál.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő most arra hívta fel a figyelmet, hogy a 24 éves Borkait más feladatért is fizetik a Győri Audi ETO KC-nál,

a klub 2019/2020-as szezonra szóló, tao-támogatás iránt benyújtott kérelmében ugyanis „technikai vezetőként” hivatkoznak rá.

Rajta kívül a dokumentum szerint még Bartha Csaba ügyvezető elnök fizetésére kértek támogatást. Kettejük éves bérköltsége a kérelem szerint 21,9 millió forint, amit, ha egyenlően osztanak el, nagyjából havi bruttó 900 ezer forintos fizetést jelent.

A dokumentumból az is kiolvasható, hogy Borkai Ádámnak – aki egyébként korábban labdarúgó volt, nem kézilabdázó – nincs meg a szakmai licence, annak beszerzése „folyamatban van”.

A klub honlapján nem látni nyomát annak, hogy a nemzetközi kapcsolatok koordinálásán kívül Borkainak bármilyen más feladata lenne, technikai vezetőként Molnár Péter van feltüntetve.

(Kép: Wikipédia)

Forrás: hvg.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Borkai és családja csak egy koporsó szeg a fidesz életében!!! Egy család, aki se szent, se ártatlan,de fideszes??!! Igaz már csak volt!!! Hogy mi lesz ezután??!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fahrenheit451
A maffiaállam főügyésze szerint nincs itt sem semmi látnivaló!
Polt, túl merev a nyakad, ki kéne mozgatni... (nem fojtatom a mondatot, mindenki a vérmérséklete szerint fejezze be)
SystemError
Jó pedagógia egy gyereknek, mert még az...havi minimum 2 millát adni...
Jozefina
Borkai és családja csak egy koporsó szeg a fidesz életében!!! Egy család, aki se szent, se ártatlan,de fideszes??!! Igaz már csak volt!!! Hogy mi lesz ezután??!!
Aki Én
És mennyi, de mennyi ilyen lehet, ahol csak ,,apránként", tízmilliónként lopják a közpénzt. Mert a TAO is közpénz, amit pont erre találtak ki. Mert mindegyik gecinek van gyereke, unokaöccse, külföldi cége, szőlője, kikötője, sertéstelepe..., ahova fér bőven állami milliárd.
Hogy a bánatba lehet ennyire ostoba egy társadalom???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.