A már megszerzett egzisztencia érdekében valószínűleg sok mindenre képesek, illetve képesek lehetnek. Ma még leginkább Borkai, és a tőlük távolabb levő pártvezetés a hibás. De aligha tart majd sokáig, amíg ki nem derítik: a közvetlen környezetük „árulása” a bűnösök egyike. A közvetlen párt-elöljáró, a közvetlen beosztott, illetve főnök. Meg a többiek.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az a jó ha elkezdik egymást marni, hamarább összedől a cigány vára !!!
Sámannus
A sok lóvácska miatt nincs fegyelem a fütyiszben. Azt hiszem jogosan nevezem őket fütyisznek, hiszen egy perverzül hazudozó csaló társaság van hatalmon. Attól félnek hogy kiszakad a pénzes zacskó és le kell mondani sok,sok baksisról.
Most is az egyik nagy keresztyény gyülekezetben árulják a hazát, mint ha ők mentenék a hazát, közben szembe kerültek szinte mindenkivel, akik megvédhetnének. most még a ruszkikkal is úgy néz ki.
Már úgy néz ki, hogy egy nagy behemót despota védelmét keresik, a menekülés a lebukás elől, még minden szarba belerángatnak bennünket is..
Sámannus
Mohácson meg az ellenzék a bűnbak, mert a fütyisz jelöltje belefulladt a cefrébe. Bármilyen tragikus is az eset, a fütyiszes értékrend szerint az ellenzék a hibás mert jelöltet állított, nem pedig a zugivó. Eszem faxom megáll ettől a gavallér erkölcsös kupcihér társaságtól

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.