Vujity Tvrtko megkereste a Borkai szexorgiáján állítólagosan részt vevő horvát nőt.

A szerbiai Kurirnak nyilatkozott egy nő, aki azt állítja, ő is ott volt az adriai jachtkiránduláson Borkai Zsolt győri polgármesterrel tavaly. Az I. M. monogrammal azonosított nő állítása szerint a magyarokat öt másik lánnyal együtt szórakoztatta, akik között ott volt egy horvát modell, Iva Grguric is.

Az ATV azt írta, munkatársuk, Vujity Tvrtko üzenetet küldött Grguric Instagram-oldalára azt tudakolva, valóban ott volt-e a jachton a modell. A közösségi oldal kezelőjének válaszából az derült ki, hogy

a modell jelenleg egy zárt valóságshow-ban szerepel, így nem személyesen válaszol az üzenetekre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iva Grgurić (@iva_grguric) által megosztott bejegyzés,

Arra a határozott kérdésre, hogy Iva Grguric ott volt-e a hajón, a válaszadó úgy reagált: nem, és azt is hozzátette, hogy

mindenki be lesz perelve egymás után, aki ennek az ellenkezőjét terjeszti.

Kérdéses, hogy I. M. valóban arról a jachtos partiról beszélt-e, amelyről az Ez az ördög ügyvédje blog névtelen szerzője fotókat közölt. Egyrészt azért, mert a nő elmondása szerint

ők hatan júniusban vettek részt a „kiránduláson”, míg a szivárogtató pünkösdi (tavaly május 21-re esett pünkösd hétfő) időpontot jelölt meg.

Másrészt mert Iva Grguric arca nem tűnik fel azokon a felvételeken, amelyek nyilvánosságra kerültek Borkai és ügyvéd barátja, Rákosfalvy Zoltán szexpartijáról. Az a szőke nő pedig, akit a győri polgármesterrel együtt lefilmeztek, nem hasonlít kifejezetten a modellre.

Cikk- és címlapkép: Instagram/iva_grguric

(atv.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Na, de videó van arról, ahogy szopik...szemből. Mármint oké, hogy ezek nem túl okosak, de Borkai sem tagadhatta, miután megkészülve belenézett a kamerába:)
namihami
Nem nekünk tagad, hanem a horvát adóhatóságnak. Gondolom, hogy ezeket a bevételeit nem nagyon szerepeltette a bevallásában. És ezért már a saját szabadsága a cél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.