Magukra hagyott, megfogyatkozott aktivisták, rossz előzetes elvárások, irreális közvélemény-kutatások, a Borkai-ügy rossz kommunikációja - ezeket látják a kisebb, helyi fideszes politikusok az önkormányzati választási vereség okainak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ennyire azért nem komplikált.
Korrupt, hazug gecik vagytok, ennyi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ennyire azért nem komplikált.
Korrupt, hazug gecik vagytok, ennyi.
Klubtag
@Aki Én: ...de a ktya úristennek sem képesek egy kis önvizsgálatra.
A romlottságuk az, ami ide vezetett és remélhetőleg nincs még vége a közélet fellélegzésének, újjá éledésének, a mocsok eltakarításának. Hogy ez mennyire időszerű és indokolt - leginkább a számos csalódott, érintett közönséges, fenyegető, hisztizéséből mutatkozik meg.
Fantomasz
Loptok ,csaltok hazudtok itthon ,a világban pedig lejáratjátok a Magyart . Ennyi ! Az emberek ezt végre felfogták .
Game Over lesz !
Nessy
Inkább a cinizmusuk, a harácsolásuk, urizálásuk volt, ami átbillent a tűrés határon! A kis településeken még kordában lehet tartani a szavazókat zsarolással, kaja csomaggal. A megyei listák meg nem igazán érdekelték az embereket, az valahogy távol esett tőlük. Hiszen, ha egy párt listára szavaz valaki semmi beleszólása, hogy ki legyen, vagy ne legyen a listán! Hazánk nagyjai is listán kerülnek a parlamentbe!
papa.49
Fütyiszek ! Kinyílt az emberek szeme, hála a rengeteg szemétségeteknek, már azok is átlátnak rajtatok akik eddig mellettetek álltak !!!
Erre szokták mondani ,,jegenyefák nem nőnek az égig,, !!!
kereső
Fidesses politikusok keressétek ki a szótárban a hübrisz szó értelemezését.Azután meg idézzétek fel mit mondott Pokorni 2010-ben, a közösből történő lopásról. Gondolkodjatok el azon, hogy orbánt kell-e szolgálnotok, vagy Magyarországot?
Azután lehetne hamut szórni, és canossát járni- és bocsánatot kérni az ország népétől. A 93030 km2-en élőktől.Mert hiába mondja államtitkárotok-és egyben alelnökötök, hogy a fidess "több szabadságot" akar adni az embereknek- a 2010 óta meghozott, általatok megszavazott törvények épp az ellenkezőjét igazolják. Ti elveszitek az emberek szabadságát- állandóan szűkititek azt. Ezt qrvára tudtátok 2010 előtt!, amnéziások lettetek?
papa.49
@kereső: Még ez az ajvékolásuk is HAMIS, mert csupán magukat siratják !!!
Aki Én
@Klubtag: Milyen önvizsgálat? Ezek nem elrontották, ezek tudatosan ennyire aljasak.
RonaGyuri
ugyan csak a zemberek mégsem akkora barmok, mint azt ti szeretnétek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.