Nem csak a büntetett előéletű, próbára bocsátott sportolótól vennék el az életjáradékot, hanem attól is, aki erkölcstelen életvitelt folytat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Kedves Párbeszédes, Budapestnek főpolgármestert adó mikropárt. És pontosan mi annak az erkölcstelenségnek a definíciója? Mert az igencsak tág fogalom.
Apa! Kezdődik!
Aki Én
@Eriksson: Figyu kutyaképű, most önzetlenül segítek megint, mert úgy látom megviselt a bukta.
Előszöri is ne mondja egy KDNP drukker, hogy mikrópárt, mert igen röhejesen veszi ki magát annak fényében, hogy a KDNP támogatottsága gyakorlatilag mérhetetlen, míg a Párbeszéd most mérette meg magát.
Másodszor pedig ne hagyd megtéveszteni magad megint, és hülyébbnek se akarj látszani, mint amilyen vagy, mert itt nem az erkölcsről van szó, amit egyébként a fidesz hirdet, hanem az elképesztő korrupcióról, amit ez az eset megmutat.
Húúúújjjuuujjjúúúújjj, de ostoba vagy még mindig :(
csak úgy....
@Eriksson: ha,te ezeket a dógokat ingyen írogatod,akkor hülye.
ha pénzért,akkor nem hülye csak jellemtelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.