Hoppál Péter közösségi oldalán reagált arra, hogy Karácsony lett Budapest új főpolgármestere. 

Dr. Hoppál Péter, pécsi fideszes országgyűlési képviselő a Facebookon reagált arra, hogy vasárnap Karácsony Gergelyt választották Budapest főpolgármesterének – szúrta ki a 444.

Hoppál négy képet is feltöltött közösségi oldalára, „Budapest sírján” például az áll, hogy

Budapest 2010-2019. Megölte az emberi butaság és az irigység! R.I.P.

Egy másik kép szerint négy év múlva a szétrombolt, apokaliptikus Budapesten majd azt mondja egy apa a fiának:

- Apa, hogy jutott ide Budapest?

- Tudod, volt egy szavazás, és sok másik emberrel együtt rosszul döntöttem

Egy harmadik fotón pedig Gyurcsány bábjaként látható Karácsony.

Íme:

Ahogy azt korábban megírtuk, Hoppál Péter városát kilenc év után elvesztette a Fidesz, sőt, az ellenzék gyakorlatilag kétharmados győzelmet aratott Pécsen. A pécsi fideszes polgármester, Páva Zsolt nem folytatta, az összellenzéki támogatással induló jelölt, Péterffy Attila pedig simán megverte kormánypárti ellenfelét, Vári Attilát.

Forrás: 444.hu, 168 óra

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Dr. Hoppál Péter vajon miért nem a pécsi bukott polgármesterről regél??!! Mi köze Budapesthez??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Hoppá, talan nem kéne ennyit lopnotok ilyen pofatlanul. Eddig tűrt a nép, most ennék vége. 2022-ben még nagyobbat fogtok bukni, de akkor esélyed se lesz rajzolgatni, esetleg börtön falára, belülről.
Borsodi
Hoppá a marionett báb egyike sérelmezi a választást, bizony a Budapesti nép nem megvezethető hülye birkákból áll.Persze,hogy változást akarnak ugyan úgy mint Miskolcon Egerben.Az a szomorú,hogy egyes települést még mindig a fidesz uralja.
Apa,hogy jutott ide az Országunk ? Tudod kislányom megválasztottunk egy Roma csóró minisztert aki mindent megtett a pártjával,hogy ne legyen jövőtök.
nezelodo
@Qqberci: Sokáig hál' Istennek nem hallottunk az egyházzenei karnagy úrról, miután megmondóemberként lejárt a szavatossága. Jó kereszténynek számít. Én akkor nem szeretnék abba a grémiumba tartozni, mit mondanék a gyerekeimnek meg az unokáimnak ha hasonlítanék ezekre a szezonális keresztényekre?
rokker33
@Borsodi: Nem baj Ózdon is maradt Janiczák és Kazincbarcikán Szitka Péter nekem ez a fontos,hogy nem korrupt fideszes tolvajmesterek vezetik a környékemen lévő városokat! Jah és persze Gratulálok Mark Zay Péternek Veres Pálnak Miskolc új polgármesterének és Szombathelyen nemcsak a régi fideszes polgármestert, hanem a korrupt képviselőket is leváltották! Szép teljesítmény volt a Gyurcsány által létrehozott ellenzékiektől!
Borsodi
@rokker33: Igazad van én is ennek örülök ami ezt az összképet erősen elrontója az Putnok ott még az emberek nem ébredtek fel,vagy sokan ülnek már a fazék körül.akik nagy kanállal esznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.