Meghalt a kisbabájuk, mert nem kapott K-vitamint, de lehet, hogy szándékos helyett gondatlanságból elkövetett emberölésért kell felelniük. A mintegy másfél évig tartó, számos megrázó fordulattal teli bizonyítási eljárás során igazolódott, hogy az apa masszívan orvos- és egészségügy-ellenes, a szülők az alternatív gyógyászat hívei. Az apa korábban számos oltásellenes előadást tartott, és egy ideig vezetője volt az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége nevű ezoterikus szervezetnek. A másodrendű vádlott, vagyis az anya terhesgondozásra sem járt, a védőnői szolgálatot nem vette igénybe.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Sanding
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A ""szülők"" nagy esze egy csecsemő életébe került. A vád pedig, szigorodás helyett még enyhült is.
Ez tényleg a ""Családok Kormánya"". Autóhoz, házhoz, lakáshoz, hitelhez, stb. jutáshoz már segítséget ad. A csecsemő életének megóvása, akár rendőri vagy/és bírói úton is, még a jövő zenéje.
Ami félelmetes, hogy az ilyenek még szövetséget is alkothatnak és talán még az államtól pénz is jár nekik, mint civilszervezetnek.
reagens
@namihami: Egyetértek! Ez az oltás ellenes banda és a szövetségük még nevetséges is lehetne, ha nem haltak volna bele!
Sanding
@namihami: Nem tudom, miért engedik meg egyáltalán, hogy ilyesmiket terjesszenek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.