Hoppál Péter nem tökölt, posztolt. Szerinte Budapestnek annyi és ha Ön nem Tarlósra adta voksát,akkor bűnrészes a főváros kinyírásában, nem mellesleg buta és irigy. Ön mit üzenne Hoppál Péternek? A pécsi fideszes képviselő duplán is vacakul érezheti magát, hiszen az Ő olvasatában Pécsnek is annyi, hiszen ott is az ellenzéket választották nagy többségben és vidáman a lokálpatrióták.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az őrségi Margitka gyakran mondta, miközben megsimogatta kétéves unokája fejét: művelt típusú ez a gyerek. Mi köze mindehhez Hoppál Péternek? Ő is igen csak művelt típusú fideszes képviselő. Főleg, ha ingyen nyeletik be vele a kultúrát. Különösen bukik a festményekre. Kapott is belőle a pécsi városházán bérelt képviselői irodájába. Annak dekorálásában a Janus Pannonius Múzeum is segített: 13 festményt helyeztek a pécsi önkormányzatnál letétbe. Vagyis nem is Hoppállal kötött szerződést az intézmény, így annak minden vonzata, felelőssége a pécsi adófizetőké. Ami jár, az jár. Hoppál egyházzenész, karnagy, a Zeneakadémián DLA doktori címet szerzett. Mondtam, hogy művelt típusú. Sikert sikerre halmozott, igaz nem lett belőle magyar Bach. Bachok nem szoktak csak úgy lenni, Bachokat nem szoktak megválasztani vagy bepréselni egy pártba, pláne nem szokták nekik megmondani, hogy te vagy a Bach. Hoppál nagyon mélyen hívő ember; volt református iskolaigazgató is, egyszer csak úgy érezte, ez mind semmi, az ő műveltségével belevág a politikába. Jól van, mindenki oda szórja érdeklődését, ahová akarja. Azt azonban nem értem, hogy az úristenbe jegyezte el magát a KDNP után a Fidesszel; hogyan volt képes például szóvivőként belehazudni az emberek szemébe, nyomni a kötelező orbáni szöveget. Hogyan? Hogyan? Ez mégis csak nagyobb és jól fizetőbb karrier, mint művészkedni. Hoppál Péter szépen beleállt Orbán trutyijába: tanárként, zenészként és saját magaként. Bejött neki, ugyanolyan szélhámossággal és kivagyisággal éli jól fizető állásait, mint a többi alap felszereltségű művelt típusú fideszes. A főnöke is szereti a műtárgyakat, de főleg azt, ami a közös, nemzeti kincsünk. Tudják, neki a Karmelita kolostorban lévő irodáját glancolták ki, kölcsönbe. Az egész kurva sok milliárdos várbeli flancolásáról most azért nem írok, mert ha leütöm a nagy O betűt, már a billentyűzet is sikít. Hagyom pihenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
Kíváncsian várom Karigeri Budapestet romboló intézkedéseit! Remélem segít neki Demszky. Irány a csőd! :-)
Remélem, minden héten lesz prájd és a ligetmajmokat szabadon engedik futkosni! :-) Jöhetnek újra a csövesek mindent összehuggyozni és kéregetni és még több romkocsma lesz a belvárosban!
Nyírfa
@Eladott Ország: Orbán akkor érezné magát elemében, ha eszkalálódna a helyzet. Nem riadna vissza fegyveres konfliktusok kirobbantásától sem, és, ha akadna állam, államszövetség, amely garantálná a nagy-magyarországi határok visszaállítását, gondolkodás nélkül dobná oda a hazánkat a történelem enyészetének, feltéve, hogy a lebonyolításban stratéga lehet.
Olvastad, hogy a CDU felszólította a magyar kormányt, hogy döntse el, az EU-ban akar-e maradni?
nemfideszes
Szóval aki felemeli a szavát, a mérhetetlen korrupció és a buta parasztok adófizetők pénzén való urizálása miatt, az csak is azért teszi mert buta és irigy... jó van Hoppál fiam, te sem leszel már se hülyébb se aljasabb...
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 12:01; Tudtam róla, hogy Magyarországot az EU-ból való kizárással fenyegették meg a német kormánypártok, illetve a bűnöző maffiaállamot. Orbánnak célja is kivezetni az országot az EU-ból mert azután, nyíltan fel tud lépni az ellenzékkel szemben és kiépítheti a totális diktatúrát ázsiai mintára. Nos ezt el kell kerülni mindenáron! Nagy kérdés az, hogy békés úton ez a rohadt bűnöző banda leváltható e?!
Nyírfa
Már szó volt róla, hogy amíg katonailag a NATO-hoz tartozunk, addig ez a tagság védernyő a fejünk felett. És remélhetőleg nem hagyja Európa , hogy az osztrák határig terjeszkedjen az ázsiai autokrácia. Inkább segítenek megbuktatni ezt a rendszert. Gondolom, a fideszből lenne néhány jelentkező, aki egy kis hatalomért hajlandó lenne puccsot szervezni, akár úgy is, hogy megegyezés születne egy itthoni nagykoalíciós kormányalakításról. Persze, ez esetben be kéne áldozniuk néhány prominens gazembert maguk közül.
Macskaszem
"Budapestet megölte az emberi butaság és az irigység" Eddig Petya, eddig. Innentől elkezdődik az ÉLET!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.