Az őszi parlamenti ülésszak kezdetétől módosulnak az országgyűlési sajtótudósítás rendjének szabályai – tájékoztatta az MTI-t az Országgyűlés Sajtóirodája. A hivatkozási alap: teremhasználat megváltozása, a hivatali helyiségek, adminisztratív irodák áthelyezése. Mi van???

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Azok után, hogy az alkotmányos válságuk óta úgy merészel a házmester bánni a sajtóval, mint a lába kapcájával, kizárva a nagyközönséget is a plenáris ülések megtekintéséből, mert féltik a karaktergyilkolással kibulizott hatalmukat
.
---Köztévé parlamenti közvetítés nélkül
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/kozteve-parlamenti-kozvetites-nelkul-3924464/
.
Már lassan másfél éve, az M1 hírcsatornává alakítása óta a közmédia nem közvetíti rendszeresen a parlament üléseit, ám úgy látszik, ezen a közmédia egyelőre nem akar változtatni. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a Magyar Nemzet hiába szerette volna megtudni a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alaptól (MTVA), tervezik-e felülvizsgálni a gyakorlatot a közeljövőben. Arra sem kaptunk konkrét választ, nem gondolják-e, hogy egy adófizetői pénzekből fenntartott közszolgálati csatornának kötelessége volna a parlamenti eseményeket rendszeresen közvetíteni.
-------------------------------
.
Uncsi már ez a szakbarbár bagázs, a cinkosaikkal együtt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.