Budapesttel viszont nem szeretne foglalkozni.

Tarlós megerősítette, valóban Orbán mellett fog dolgozni
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Orbán Viktor már az önkormányzati választás estéjén kijelentette, hogy bár Budapest elveszítette főpolgármesterét, ő ezzel nyert egy kiváló tanácsadót.

Tarlós István az ATV-nek azt nyilatkozta, Orbán Viktor főtanácsadója lesz a jövőben,

de aktuális politikai ügyekkel és budapesti kérdésekkel egyáltalán nem kíván foglalkozni.

Mint fogalmazott, nagyon szereti a fővárost, de úgy érzi, hogy nem lenne elegáns, ha ő most elkezdene vitatkozni bármiben is az új főpolgármester döntéseivel.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Eriksson: Akkor áruld már el, miben lesz tanácsadó. Sem az aktuális politikai üggyel, sem a fővárossal nem foglalkozik.
Akkor a már nem aktuális, vagy a jövőben levő aktuális politikai ügy marad? Vagy a foci, vagy a kisvasút?
Vén fejjel leszakadhatna már a gazdájától!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
A "független" elme. Csak azt nem értem, hogyan rúg labdába habonyrogánbűnözőantal mellett?Vagy csak kamu - azért fogják fizetni, hogy ne adjon tanácsot?
RonaGyuri
Na kérem ez egyre érdekesebb

meglepődve nem vagyok, de az értelmetlensége akkor is elgondolkodtató

Már a bejelentés módja sem volt piskóta „Budapest vesztett egy főpolgármestert, én viszont nyertem egy kiváló tanácsadót”! Ezt Őfenesége mondta annak kapcsán, hogy Tarlós már bukott főpolgi.
Túl azon, hogy Tarlós 71 éves, így nagyon nagy szükség kell legyen, ha nem hagyják nyugodtan pihenni! =)) Bár „A Blikknek néhányan azt mondták, amikor arról érdeklődtek Tarlósnál, mihez kezd a jövőben, a korábbi főpolgármester azt mondta: nyugdíjas lesz, sokat unokázik majd.”, de a történetnek vannak érdekes momentumai. Kezdjük azzal, hogy Lemondott a kompenzációs listán szerzett mandátumáról: „Tarlós István közleményben tudatta kedden, hogy a listavezetésből származó fővárosi képviselői mandátumát nem kívánja átvenni – olvasható a budapest.hu honlapon.”!
S most mit nem hallok „az ATV-nek azt mondta, aktuális politikai ügyekkel, és budapesti kérdésekkel egyáltalán nem kíván foglalkozni.”! =))
RonaGyuri
Nos azt hiszem megfejtettem!

Nem is értem miért nem ugrott be rögtön, pedig igen logikus

Milyen tanácsadó lett a derék Taplós NER-társ?? Mondta csak mi nem figyeltünk! Hát unokázni fog! Őfenesége is nagypapa! =))
Nyírfa
Hogy is van? Összenő, ami összetartozik?
Dr plágium
Röviden : felveszi a havi apanázst de nem végez érdemi munkát. Esetleg használni fogja a megafont, hogy szeretett vezére meghallja mit mond ha egyáltalán mond bármit is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.