A választási eredmény megtámadása miatt nem tudott még hivatalba lépni Pikó András polgármester. Most arról számolt be, hogy távoztak az aláírói joggal rendelkező vezetők a kerületből, emiatt káosz alakulhat ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A ha a kerületből távoztak, azt jól tették. Az önkormányzatból ne távozzanak még, ha már ilyen jól megbundázták az utolsó pillanatban, hogy ne alakulhasson meg az új testület. Pikó meg mondja el naponta ötször, kik miatt csúsznak a folyamatban lévő ügyek és a fizetések.
Nessy
@nemkati: Pont ez a cél! Minél nagyobb káoszt teremtenek, aztán ők lesznek a jó fiúk, mert nem is ők okozták! Olyan cseléd tempó, mondták régen!
szegfue
Amit a hirből tudni lehet, "távoztak az aláirók" és ezért csúszhatnak mondjuk a közüzemi számlák, a bérek, az adók befizetései. Most őszintén egy pénzügyi vezető csupán egy szakember a saját területén, mi félni valója van, vagy mazohista és jólesik neki, ha munka nélkül marad egy darabig?! Mondjuk azt már végképpen nem értem: mégis hogy tudtak "távozni"?! A szavazás előtt a régi polginak, a szavazás után az uj polginak (vagy talán a munkáltatói jogokat megkapó vezetőnek) kellett aláirnia, akinek vélhetően még nem volt "bejelentett" aláirási joga... vagy rosszul gondolom?
Madácsi Pali
Még az országban vannak, vagy valami biztos hehyen, ahonnan nincs kiadatás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.