Két választókerületben is megismételné a választást a Fidesz Szekszárdon – adta hírül a Teol.

Érdekes indokkal ismételtetné meg az önkormányzati választást a Fidesz Szekszárdon
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A portál úgy értesült, a kettes és a nyolcas számú egyéni választókerületben követeli a Fidesz a voksok újraszámolását és új választás kiírását.

A kormánypárti képviselők ezt azzal indokolják, hogy azokban a kerületekben, ahol dr. Haag Éva és Szegedi Attila volt a Fidesz-KDNP jelöltje,

az ellenzék indulói túl agilisak voltak, és törvénytelenséget követtek el.

Példaként említették, hogy az egyik jelölt a folyosón lévő szavazópolgároknak

bemutatkozott, és egyértelmű utalásokat tett arra, kire is kellene szavazni.

Arról is beszélt, hogy kifogással éltek a helyi választási bizottságnál, és valószínűsíti, hogy az ügy a Pécsi Ítélőtábláig is eljut.

Ács Rezső polgármester és Horváth István választókerületi elnök szerint a közgyűlés így november eleje előtt nem alakulhat meg.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kell az idő a nagytakarításra: bűnjelek és a pénz eltüntetésére! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Na itten van az eb elhantolva

kicsiny hazánkban ez cikk tárgya

„Józsefvárosban olyasmit csináltak az ellenzéki képviselőjelöltek, amit sokan évek óta nem: bázist építettek és beszélgettek az emberekkel.
” – írja a 444.hu cikke.
Csak szólok: HELYHATÓSÁGI választásokról beszélünk!!! =))
advocat
Esetleg a számítógépben jártasok, meglelhetnék a ledarált eredeti iratot. Mert a számítógép is mindent megőriz. Csak tudni kell, hova nyúljanak. Vagy nem így van?
Pálinkafőző Rézüst
Szenvednek a szerencsétlen pöttyösseggű tolvaj kipcsakok...
Pálinkafőző Rézüst
@advocat: így van! De nem minden szerződéshez kell számítógép... :)) Sőt...
lusta
Tovább megyek. Az ellenzék képes volt gyakorlatilag minden választókörzetben egy jelöltet kiállítani a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk jelöltjeivel szemben. Ez nyilvánvalóan tákolmányellenes, ezt majd az alkotmánybíróságnak nevezett sóhivatal ki is fogja mondani és mindenhol meg kell ismételni a választásokat addig, amíg mindenütt a Soros-bérenc tolvaj felcsúti kis zsebcézár négybetűnyalói nem nyernek.
Nessy
Azért akad értelmes emberekből álló kerület is. A régi és új polgármester közös interjút adott és a régi polgármesterünk most mint képviselő fogalakozhat a szívének kedves témával, míg az úl polgármester, aki eddig képviselő volt, szintén képviselheti azt amihez ért, és amivel eddig is szívesen foglalkozott, és amit jól csinált, együtt a polgármesterrel. Igaz, nem volt gyilkos kampány, sárdobálással, zsarolással, szavazat vásárlással fűszerezve! Eddig is, és eztán is várható, hogy nyugodtan fogja a kerület élni a mindennapjait, felesleges harcok nélkül. Pedig nem volt nagy különbség kettőjük szavazat száma között. Ja, ehhez intelligencia kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.