Noha a szavazókörökben dolgozók többségét a a kormánypárt delegálta, úgy tűnik, mégsem bíztak a munkájukban. A panaszokat elutasították.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a saját fejükben lévő káoszra gondoltak?? =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: Az élet célja a küzdés maga

az sem baj, hogy még hülyébbnek állítják be magukat annál, ami ócska fityesz-pribék voltukból ered

Előre kell bocsássam, hogy az én bizottságomban nem szokott gond lenni a delegált tagokkal sem!!!

Elképesztő bár az igazat megvallva a 2002-es cirkuszuk után egy csöppet sem meglepő, hogy ártunk és qurmányunk pribékjei szabálytalanságokról zagyválnak és sorra indítják a „pereket”, amivel csak az időt húzzák. Bár van olyan hely, ahol a területi VB mondvacsinált, talán, az sem zárható ki jellegű indokkal megsemmisítést rendelt el.
Hogy tények sehol az egy dolog, azonban az indokok, nos azok lenyűgözőek. A csúcs „Általános káoszra panaszkodtak a budavári fideszesek azokban a beadványokban, amelyeket a vasárnapi önkormányzati választási eredmények ellen nyújtottak be”!
„A Fidesz és a KDNP összesen 11 kifogást adott be, amivel mind a 10 egyéni választókerület és a polgármester-választás eredményét is megtámadták. A kormánypártok általánosságban arra hivatkoztak, hogy a szavazatok számlálásánál a különböző színű és fajtájú szavazólapok és borítékok szétválogatása és minősítése miatt”!
Ne tévedjetek Wazze; deklarálták, hogy ők még ehhez sem rendelkeznek kellő értelemmel! =))
Az egy jó kérdés, hogy ez náluk felvételi követelmény, vagy Őfenesége alfelének toxikus hatása! esetleg a kettő együtt! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: a címből lemaradt, hogy: a saját démonaikkal!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.